Dijital varlık ürünlerine ilgi büyüyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Bitcoin ETF’inin onaylanacağına ilişkin dedikodular dijital varlık ürünlerine yapılan girişleri etkiledi. 

Bloomberg’ün haberine göre, dijital varlık ürünlerine yapılan haftalık fon girişleri, geçtiğimiz temmuz ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

CoinShares’in verilerine göre, spot Bitcoin ETF’ine ilişkin heyecan, dijital varlıklara 326 milyon dolarlık bir girişin yapılmasıyla sonuçlandı. Piyasalardaki iyimserlik, altcoin ürünlerine olan ilginin de artmasına neden oldu. Solana ürünlerine 24 milyon dolarlık giriş yapıldı.

Ether ürünlerinde ise genel eğilimin aksine 6 milyon dolarlık çıkış görüldü. 

İyimserlik yüksek olsa da aksini düşünenler de var

Grayscale Investments’ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na açtığı davayı kazanması, kripto topluluğunun bir spot Bitcoin ETF ürününün onaylanacağını düşünmesine yol açtı. Regülatörün karara itiraz etmemesi, bu iyimserliğin artmasına zemin hazırladı. 

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından lider kripto para Bitcoin, geçtiğimiz mayıs ayından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Yine de duruma temkinli yaklaşan bazı yatırımcılar, dijital varlıklardan uzak kalmayı sürdürdü. CoinShares’in raporunda şu ifadeler yer aldı:

“Bitcoin için olumlu bir durum olsa da yapılan girişler en büyük 21. giriş konumunda. Bu da yatırımcılar arasındaki tedirginliğin devam ettiğini gösteriyor.”

Dijital varlık ürünlerine yapılan en büyük girişler, Kanada, Almanya ve İsviçre’den geldi. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dijital varlık ürünlerine ilgi büyüyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!