Bitcoin ETF İçin Bir Değişiklik Daha: Valkyrie SEC’ye Güncel Başvuruyu Sundu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto varlık yöneticisi Valkyrie Investments, spot Bitcoin (BTC) ETF başvurusunu güncelledi.

Yatırım devi Valkyrie, Fidelity ve BlackRock’ın ardından spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu güncelleyerek SEC’ye sundu. Şirket tarafından 30 Ekim tarihinde sunulan güncellenmiş dosyada tipik S-1 kayıt beyanı yer aldı. Spot Bitcoin ETF’i için kayıt beyannamesi anlamı taşıyan bu güncelleme, şirketin SEC ile iletişiminin devam ettiğinin de bir kanıtı niteliğinde oldu.

Yapılan güncellemede ayrıca şirkete ait spot Bitcoin ETF’inin Nasdaq üzerinde BRRR etiketiyle işlem göreceği belirtildi.

Valkyrie bu güncellemeyi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) geçtiğimiz haftalarda ETF ihraççıları için gönderdiği bir e-posta’nın cevabı olarak gerçekleştirdi.

Valkyrie, sunulan güncel izahnamenin değiştirilebilir olduğunu belirterek onayın alınması için ılımlı bir tavır sergileyeceğinin sinyalini vermiş oldu:

Bu izahnamedeki bilgiler tam değildir ve değiştirilebilir.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ETF İçin Bir Değişiklik Daha: Valkyrie SEC’ye Güncel Başvuruyu Sundu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!