SEC’nin Eski Uzmanına Göre Spot Bitcoin ETF’si Çok Yakında Gelecek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) eski uzmanlarından biri, spot Bitcoin ETF’lerinin birkaç ay içerisinde onaylanacağını düşünüyor.

SEC’de beş yıl boyunca fintech ve kripto para uzmanı olarak çalışan ve günümüzde Wilson Sonsini’nin ortaklarından olan Neel Maitra, Bitcoin için yapılan spot borsa yatırım fonu (ETF) başvurularının onaylanacağını düşünüyor.

Bitcoin’in vadeli ve spot piyasaları arasındaki korelasyona dikkat çeken Maitra, piyasaya yönelik duyulan manipülasyon kaygılarının abartılıyor olabileceği görüşünde.

SEC’nin kripto para regülasyonlarına yönelik tutumunu değerlendiren Maitra, “Spot Bitcoin ETF’si gerçekten de onaylanabilecek ve birkaç ay içerisinde işlem görmeye başlayabilecek bir şey gibi görünüyor.” dedi.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun önünde değerlendirilmeyi bekleyen 12 adet ETF başvurusu bulunuyor.

Maitra, “Ben bu ürünlerin onaylanacağını düşünüyorum… Grayscale CEO’su buradaki meselenin (onaylanıp onaylanmayacağından) ziyade ne zaman onaylanacağı olduğu tarzında bir açıklama yapmıştı ve ben de buna katılıyorum.” dedi.

 

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SEC’nin Eski Uzmanına Göre Spot Bitcoin ETF’si Çok Yakında Gelecek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!