Bitcoin ve Ethereum Opsiyonlarında Tarihi Seviyeler: 20 Milyar Doları Aştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) opsiyon sözleşmelerine yönelik toplam açık pozisyon 20 milyar doları aşarak bir en yüksek seviyelerinden birine ulaştı. 

İsviçre merkezli Leavitas tarafından paylaşılan verilere göre kripto türev borsası Deribit üzerinde yer alan Bitcoin ve Ethereum opsiyon sözleşmelerindeki açık pozisyonların değeri fiyatlarda yaşanan artışlarla birlikte 20,64 milyar dolara erişti.

Söz konusu seviye Bitcoin fiyatının 9 Kasım 2021 tarihinde 66 bin doların üzerindeyken gerçekleşen en yüksek değere oldukça yakın bir yerde konumlanıyor. Bitcoin ve Ethereum’un o dönemki fiyatı baz alındığında gerçek sözleşme miktarı mevcut durumda daha fazla olarak bulunuyor.

Deribit Ticaret Müdürü Luuk Strijers konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bitcoin ve Ethereum sözleşmelerinin neredeyse ikiye katlanmasıyla bir dönüm noktasındayız. Bu piyasa geneli için bir zafer.” ifadelerine yer verdi.

Dün birçok Bitcoin ve Ethereum opsiyonlarının süresi doldu ancak ilginç bir şekilde kripto para piyasasına ekstra bir volatilite getirmedi.

CoinGecko verilerine göre yazım esnasında Bitcoin 34.048 dolardan, Ethereum 1.786 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ve Ethereum Opsiyonlarında Tarihi Seviyeler: 20 Milyar Doları Aştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!