Yönetim Altındaki Kripto Paralar Değerleniyor: En Büyük Gelişmeyi Bu Altcoin Gösterdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CCData verilerine göre borsalarda ve tezgah üstü platformlarda işlem gören dijital ürünlerde tutulan kripto paraların toplam değeri 31,7 milyar dolara ulaştı.

Yönetim altında tutulan kripto paraların değeri, bir önceki aya kıyasla %6,74 yükseliş gösterdi. Bu sayıda temmuz ayından bu yana ilk kez aylık bir yükseliş görüldü.

Bu gelişmede, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun spot Bitcoin borsa yatırım fonlarını (ETF) onaylayacağı beklentisinin etkili olduğu düşünülüyor. CCData raporundan bir kesit şu şekilde:

“Ekim ayında dijital varlık alanında büyük gelişmeler yaşandı. Öncelikle ayın 2’sinde ETH için altı vadeli işlem ETF’si işlem görmeye başladı ve yatırımcılar, ETH vadelilerine erişim kazandı. Ondan kısa süre sonra Bitcoin’in fiyatı, BlackRock’un başvurusunun onaylanacağı dedikodusuyla bir saatten kısa süre içerisinde %7,56 yükselerek 30.009 dolara çıktı.”

CCData raporuna göre bu ve daha farklı gelişmeler, spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanacağı beklentisini güçlendirdi ve yatırımcılara umut verdi.

Bitcoin tabanlı dijital ürünlerin pazar payı %73,3’e ve bu ürünlerde tutulan varlıkların toplam değeri 23,2 milyar dolara yükseldi. Ethereum ürünlerindeki varlıkların değeri ise aylık %5,45 bir düşüşle 6,35 milyar dolara geriledi.

En büyük büyümeyi ise Solana (SOL) ile bağlantılı ürünler gösterdi. Aydan aya %74,1’lik bir büyüme gösteren SOL ürünlerinin değeri 140 milyon dolara çıktı.

Solana, bu ay en iyi performans gösteren kripto paralar arasında yer alıyor. CoinGecko verilerine göre SOL fiyatı 30 günlük zaman dilimi içerisinde %68,6 yükseldi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yönetim Altındaki Kripto Paralar Değerleniyor: En Büyük Gelişmeyi Bu Altcoin Gösterdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!