Bu Altcoin, Rakiplerin Önüne Geçmek İçin Kuluçka Programı Kurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük kripto para ekosistemlerinden birini geliştiren Solana Labs, startuplara yönelik yeni bir kuluçka programı kurdu.

Solana Labs, bu alanda çalışan startupları diğer blockchainler yerine Solana blockchainini tercih etmeleri konusunda ikna etmek için bir kuluçka programı kuruyor.

Solana Labs Ürün Yöneticisi Emon Motamedi, “Bunun gibi kuluçka programları, Web3 alanındaki startupların başarısı için kritik önem taşıyor. Blockchain startupları, geleneksel teknoloji startuplarından çok daha zorlu bir süreçten geçiyor çünkü bu alan, birçok bakımdan hala genç ve gelişmekte.” dedi.

Solana Labs, Solana ekosisteminin büyümesine katkıda bulunmak için 2021’in başında özel bir token satışı gerçekleştirerek 314 milyon dolar toplamıştı.

Kurulan programın amaçlarından biri, geliştiricileri diğer blockchainlerden uzaklaştırmak olacak. Motamedi, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Diğer blockchainlerde çok önemli şeyler geliştirmiş, istisnai sayılabilecek teknik ekipler var ve bunlar, sektör değişim gösterdikçe Solana’nın teknik anlamda sunduğu eşsiz avantajları fark ettiler. Ama bunlardan bazıları, sürecin teknik zorluğu yüzünden kullandıkları blockchaini değiştirme konusunda tereddüt etti. Solana Kuluçkasının hedefi, bu yetenekli ekipleri çekmek olacak.”

Solana Labs, programa katılan projelere mühendislik, pazarlama, fon toplama gibi konularda yol gösterecek.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bu Altcoin, Rakiplerin Önüne Geçmek İçin Kuluçka Programı Kurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!