Peter Brandt Bitcoin ATH’ı için 2024’e Döndü: O Tarihe Kadar Kıyım Olacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deneyimli trader ve analist Peter Brandt, Bitcoin’in (BTC) 2024 yılı içerisinde yeni bir zirve yapabileceğini fakat bu zirve yolculuğunun çetin bir yolculuk olacağını belirtti.

Peter Brandt 25 Ekim Çarşamba günü sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında dikkat çeken ifadelerde bulundu. Brandt, Bitcoin’de dip seviyenin 2022 yılında gelmiş olabileceğini ve önümüzde bir yükseliş periyodunun beklediğini belirtirken bu yükselişin zorlu olacağını vurguladı.

Geçtiğimiz yıllarda yaşanan ayı ve boğa döngülerinden kıyasla bir tahminde bulunan deneyimli isim, Bitcoin’in ancak 2024 yılının üçüncü çeyreğinden sonra yeni bir tüm zamanların zirvesi (ATH) seviyesine ulaşabileceğini öne sürdü.

Yaklaşık 2 yıldır takip ettiği bir grafikten yola çıkan analist, yeni bir ATH’ye giden uzun yolda çok fazla “kıyım” yaşanabileceğini hatırlattı.

Brandt, geleceğin tahmin etmenin mümkün olamayacağını ve piyasaların her zaman sürpriz yapma potansiyeli barındırdığını ifade ederek yatırımcıları dikkatli davranmaları konusunda uyardı.

Yakın zamanlı bir başka gönderisinde ise favori grafiğinin “Renko” olduğunu söyleyen analist, bu teknik göstergenin geçtiğimiz 5 yılda sadece 5 kere hatalı sinyal verdiğini vurguladı. Brandt, Renko göstergesinin de şimdilik yükseliş yönlü sinyaller verdiğini ima etti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Peter Brandt Bitcoin ATH’ı için 2024’e Döndü: O Tarihe Kadar Kıyım Olacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!