ODTÜ Blockchain’den Devconnect haftasına “Dev” hazırlık!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Ready! Set! Devconnect!” etkinliğiyle İstanbul’da düzenlenecek Devconnect haftasına hazırlık fırsatı sunan ODTÜ Blockchain, blokzincir meraklıları ve sektörde yer alan önemli isimleri bir araya getiriyor.

Etkinlikte Ethereum Foundation’dan Skylar ve Cartesi ile Aleo gibi önemli isimler konuşmacı olacak. Ayrıca etkinlik katılımcıları arasında değerli networking fırsatları ve konuşmalar da yer alacak. Etkinlik, 28 Ekim’de CoZone’da gerçekleşecek ve saat 13.00 ile 19.00 arasında blokzincir meraklılarını ağırlayacak.

Eğer blokzincir teknolojisinin en yeni gelişmelerini takip etmeye ve bu alana katkıda bulunmaya hazırsanız, “Ready! Set! Devconnect!” etkinliği sizleri bekliyor. Bu etkinliğe katılmak için kayıt yaptırmak isterseniz, aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:

●    Twitter: ODTÜ Blockchain Twitter
●    Instagram: ODTÜ Blockchain Instagram

Etkinliğe kaydolmak için gerekli bağlantıları bu ileti üzerinde belirtilen şekilde güncelleyebilirsiniz. Bu etkinlik, ESP, Aleo ve Cartesi gibi destekçilerin katkılarıyla gerçekleştiriliyor ve blokzincir teknolojisinin sınırlarını keşfetmek ve geleceğe katkıda bulunmak isteyen herkes için büyük bir fırsat sunuyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ODTÜ Blockchain’den Devconnect haftasına “Dev” hazırlık!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!