FTX’den Yükseliş ile Binance’de İki Altcoin Satışı: Sıradakiler Ethereum ve Solana Mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İflas eden kripto para borsası FTX, müşterilerine geri ödeme yapabilmek için altcoin satmaya devam ediyor.

Kripto para piyasasında yaşanan yükselişleri fırsat bilen FTX, altcoin satışlarını hızlandırdı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre borsa, 26 Ekim günü öncelikle “FTX Soğuk Cüzdan #2“den 15,2 milyon dolar değerindeki 469 bin Solana’yı (SOL) hareket ettirdi.

FTX cüzdanı söz konusu varlıkların 8,1 milyon dolar değerindeki 250 bin SOL kadarını kripto para borsalarına aktardı. Yaklaşık 5,5 milyon dolar değerinde 170 bin SOL kripto para borsası Binance’e ve 2,6 milyon dolar değerindeki 80 bin SOL ise Coinbase’e transfer edildi.

Bir diğer on-chain analiz platformu Peckshield, FTX bağlantılı cüzdanın 2,5 milyon dolar değerinde 1.395 Ethereum’u Coinbase’e transfer ettiğini vurguladı.

Lookonchain’e göre FTX, bu transferlere paralel olarak 2 milyon dolar değerinde 974.270 Render (RNDR) ve 995 bin dolar değerinde 21.967 Compund’u (COMP) yine Binance’de sattı.

FTX, 25 Ekim günü de milyonlarca dolar değerinde Ethereum (ETH), Maker (MKR), Aave (AAVE) ve Chainlink (LINK) satarak altcoin fiyatlarında düşüşe sebep olmuştu.

Geçtiğimiz eylül ayının başında ABD Delaware Bölgesi İflas Mahkemesi FTX’in yatırımcılarına geri ödeme yapabilmesi için elindeki kripto paraları satmasına izin vermişti.

Güncel verilere göre FTX’in elinde satışa hazır olarak tutulan 3 milyar dolar civarında kripto para bulunuyor. Borsa tarafından gerçekleştirilen son satış işlemleri SOL, RNDR ve COMP fiyatlarında gözle görülür bir düşüş etkisi yaratmadı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX’den Yükseliş ile Binance’de İki Altcoin Satışı: Sıradakiler Ethereum ve Solana Mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!