MasterCard, Web3 Dünyasını Keşfetmek İçin Kripto Para Şirketiyle Çalışıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterCard, Web3 teknolojisini keşfetmek için kripto para ödeme uygulaması MoonPay ile iş birliği yapıyor.

Las Vegas’taki Money20/20 etkinliğinde yapılan açıklamaya göre MasterCard, blockchain tabanlı Web3 teknolojisinin müşteri ilişkilerinde nasıl kullanılacağını keşfetmek için MoonPay ile çalışmaya başladı.

Visa ve MasterCard gibi şirketler son yıllarda blockchain ve Web3 teknolojisiyle ilgili çeşitli çalışmalar yaptı. MasterCard, yakın zamanda merkez bankası dijital paraları için bir platform geliştiren Ripple ve Web3 şirketi ConsenSys ile iş birliği yaptı.

MoonPay ayrıca MasterCard’ın kurduğu Crypto Credential’dan da yararlanacak. MasterCard Crypto Credential, tüketiciler ve işletmeler arasındaki etkileşimleri blockchain üzerinden doğrulamaya yardımcı olan birtakım ortak standartları ve altyapıyı oluşturuyor.

MoonPay CEO’su Ivan Soto-Wright, “Müşteri etkileşimini yeniden tanımlamak için Web3 ve dijital ekonominin önde gelen destekçilerinden biri olan MasterCard ile iş birliği yapacağımız için heyecanlıyız.” dedi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MasterCard, Web3 Dünyasını Keşfetmek İçin Kripto Para Şirketiyle Çalışıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!