Reddit, MOON token’larının insider trading’i iddiasına karışan moderatörleri görevden aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cointelegraph, Reddit’in r/CryptoCurrency topluluğunun, Moons (MOON) token’ının insider trading’ine karıştığı tespit edilen iki moderatörü işten çıkardığını doğruladı.

Cointelegraph’ın 20 Ekim’de bildirdiği üzere, Reddit grup moderatörleriyle bağlantılı en az üç cüzdan, 18 Ekim’de, her topluluğa özgü belirli kripto para birimlerinin kullanımını içeren blokzincir tabanlı programın kapatıldığının resmi olarak duyurulmasından sadece birkaç dakika önce, yüz binlerce dolar değerinde MOON token’ını sattı. Üç cüzdan tarafından yapılan piyasa dökümü, Lookonchain gibi X (Twitter) üzerindeki on-chain analiz hesapları tarafından ortaya çıkarıldı.

1/ Three @CCMOD_ moderators dumped $MOON in advance via #inside information from @Reddit admins. pic.twitter.com/ucrPkh6siX

— Lookonchain (@lookonchain) October 19, 2023

Reddit moderatörleri, blokzincir tabanlı programın resmi duyurudan bir saat önce kapatıldığından haberdar edildi. Reddit duyurusu, token’ın yaklaşık yüzde 85 oranında düşerek 0,0198 dolara gerilemesine neden oldu. Ancak iki moderatör tam zamanında satış yapmayı başardı.

Cointelegraph, insider trading iddialarını ve soruşturmanın nasıl ilerlediğini anlamak için r/CryptoCurrency’e ulaştı. Ana katılımcı ve MoonDust kurucusu U/mellon, Cointelegraph’a iki moderatörün görevden alındığını ve diğer üçünün de soruşturulduğunu söyledi.

Program, platformdaki katılımcıların puan kazanmalarına ve bunları MOON gibi topluluğa özgü token’ları kullanarak harcamalarına olanak tanıyordu. r/CryptoCurrency subreddit’inde yorum yazan kullanıcılara, serbestçe trade edebilecekleri, bahşiş verebilecekleri ya da topluluk içinde başka amaçlarla kullanabilecekleri ERC-20 token MOON veriliyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Reddit, MOON token’larının insider trading’i iddiasına karışan moderatörleri görevden aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!