Dünyanın 4 Büyüklerinden EY: Bitcoin ve Kripto Para Fiyatları Ciddi Şekilde Baskılanıyor!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Büyük Dörtlü”  olarak adlandırılan yatırım danışmanlık şirketlerinden Ernst & Young’ın (EY) Küresel Blokzinciri Lideri Paul Brody, kripto para piyasası hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Paul Brody 23 Ekim günü CNBC’de katıldığı bir canlı yayında, Bitcoin ve kripto para sektörü hakkında konuştu. Özellikle Bitcoin’e bireysel ve kurumsal yatırımcılardan çok fazla talep olduğunu belirten Brody, bununla birlikte kurumsal yatırımcıların asıl hamleyi spot Bitcoin ETF onayı geldikten sonra yapabileceğini öne çıkardı.

Güncel durumda Bitcoin ve kripto paraların fiyat olarak ciddi şekilde baskılandığını sözlerine ekleyen Brody, regülasyonlarla uyumluluğun artması halinde yaşanabilecek bir yükselişe işaret etti.

İnsanların Bitcoin’i bir ödeme aracı olarak değil bir yatırım aracı olarak aldığını ifade eden deneyimli isim, global çaplı benimsenmenin de bu doğrultuda şekillendiğini savundu.

Bitcoin’in altından çok farklı olduğunu özellikle öne çıkaran Brody, altın arzı artmasına rağmen daha fazla altın çıkarılabileceğini buna nazaran Bitcoin arzının sınırlı bir rezerve sahip olduğunu hatırlattı. Bu açıdan Bitcoin’in enflasyon ve finansal krizler karşısında çok daha alternatif bir güvenli liman anlayışı sunduğunu belirtti.

Dünyanın 4 Büyüklerinden EY: Bitcoin ve Kripto Para Fiyatları Ciddi Şekilde Baskılanıyor! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Dünyanın 4 Büyüklerinden EY: Bitcoin ve Kripto Para Fiyatları Ciddi Şekilde Baskılanıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!