Bitcoin ETF’leri İçin İçeriden Açıklama: SEC Yetkilisi Şaşkınlığını Gizleyemedi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) yetkilisi Hester Peirce, spot Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu (ETF) başvuruları hakkında şaşkınlığına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bitcoin destekçiliğiyle tanınan SEC komisyon üyesi Hester Peirce 23 Ekim tarihinde katıldığı CNBC yayınında, spot Bitcoin ETF başvuru sürecine dair konuştu.

Yaptığı açıklamalarda, Bitcoin ürünlerinin SEC tarafından gereksiz miktarda sıkı incelemeye tabi tutulmasını problemli bir süreç olarak nitelendirirken ETF onayının bu denli gecikmesine ciddi anlamda şaşırdığını öne çıkardı.

Grayscale’in spot Bitcoin ETF davasındaki kararların SEC’nin onay sürecinde etkili olduğunu belirten komisyon üyesi, yine de meslektaşlarının bu konuya yaklaşımını tahmin edemediğini belirtti.

Komisyonun Bitcoin veya başka bir yeniliği yasalaştırma konusunda iyi çalıştığını söyleyemeyeceğini ifade eden Peirce, gidişata dair yorum yapmanın zor olacağını vurguladı.

Komi̇syonun borsada işlem gören bir Bitcoin ürününü onaylamaya hazır olup olmadığını söyleyemem. Yine de tüm bu sürecin bu denli uzamış olmasına şaşırıyorum. SEC, çok baskıcı ve gereksiz incelemeler yürüterek işleri iyice karmaşık bir hale soktu. Umarım ki en kısa sürede spot Bitcoin ETF onayı gelecektir.

Konuşmasının devamında ABD’yi kripto para kullanıcıları için daha güvenli ve tercih edilir bir bölgeye dönüştürmek için söz konusu regülasyonların acilen tamamlanması gerektiğini hatırlattı. Bu adımın aynı zamanda kripto para endüstrisinin gelişimi içinde kritik bir değere sahip olacağını dile getirdi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin ETF’leri İçin İçeriden Açıklama: SEC Yetkilisi Şaşkınlığını Gizleyemedi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!