Reddit Yüzde 87’lik Düşüş Öncesi Token Satışı Yapan Adminleri Kovdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya platformu Reddit, blockchian tabanlı ödül programının kapatılacağını önceden öğrenerek altcoin fiyatının %87’lik büyük düşüşü öncesi satış yapan adminleri kovdu.

Reddit, 17 Ekim günü Community Points olarak bilinen blokzinciri tabanlı ödül programını kapatmayı planladığını açıklamasından dakikalar önce Moons (MOON) satışı yapan moderatörleri kovdu. Söz konusu satış işlemleri o günlerde topluluk arasında bir şok etkisi yaratmış ve ciddi tepkileri beraberinde getirmişti.

Ekip tarafından yapılan CoinDesk’e yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Duyurudan önce MOONS satan tüm moderatörler ekibinden çıkarıldı.

MOON projesinin geleceği hakkında da açıklamalarda bulunan ekip, projenin kalıcılığının daim olduğunu vurguladı:

MoonsDust’ın kurucusu ve çekirdek katılımcısı u/mellon98 tarafından durumu çözmek için bir teklif var ve MOON’un geleceği hakkında beyin fırtınası yapıyoruz. Reddit’in sözleşmeyi bize mi yoksa bir yakma adresine mi devredeceklerine dair kararını bekliyoruz. Her iki durumda da, MOON piyasada kalıcı olmaya devam edecek.

Ödül programının kapanacağını önceden bilen ve Reddit tarafından kovulan bu kişiler, resmi duyurudan ortalama 10 dakika önce on binlerce dolar değerinde MOON satmıştı. Tüm bu satışlardan kısa bir süre sonra Reddit ekibi Community Points olarak bilinen ödül programını kapatacağını resmen duyurmuş ve MOON fiyatı adeta çakılarak %87’lik bir düşüşle 0,236 dolar seviyesinden 0,032 dolara gerilemişti.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,8 yükselen MOON, yazım esnasında 0,0358 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Reddit Yüzde 87’lik Düşüş Öncesi Token Satışı Yapan Adminleri Kovdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!