İsrailli İki Askerin Web3 Girişimi 33 Milyon Dolar Yatırım Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrailli iki eski asker tarafından kurulan Web3 startupı Blockaid, 33 milyon dolarlık fonlama aldı.

İsrail ordusunun siber istihbarat bölümünde çalışmış iki eski asker tarafından kurulan Blockaid, fonlama aldığını açıklayarak ismini duyurdu.

Şirketi Eylül 2022’de kuran Ido Ben-Natan ve Raz Niv, İsrail Başbakanlık Ofisi’ne bağlı olan Birim 8200’de çalışıyordu.

Blockaid, 6 milyon dolalrık tohum yatırımının ardından bir A Serisi yatırım turuyla birlikte 27 milyon dolar topladı. Bu tura Sequoia Capital, Greylock Partners ve Cyberstarts katkıda bulundu.

Şirket kurucularından Ben-Natan, yatırım turunun nasıl düzenlediği, şirkete ne kadar değer biçildiği ve yatırımcıların şirkete yönetici olarak katılıp katılmadığı konusunda detay vermedi.

Blockaid, kripto para dolandırıcılıklarını, oltalama ve hack saldırılarını önleyen araçlar geliştiriyor. Şirket aynı anda hem blockchain işlemlerini hem de blockchain dışındaki imzaları inceleyebiliyor.

Ben-Natan tarafından yapılan açıklamalara göre Blockaid kurulduğu günden beri 450 milyondan fazla işlemi gözden geçirdi, 1,3 milyondan fazla saldırıyı önledi ve böylece 7,1 milyar dolardan fazla varlığın güvenliğini sağladı.

Şirketin müşterileri arasında MetaMask, OpenSea, Zerion Wallet ve Rainbow Wallet bulunuyor. Blockaid, aldığı fonlamalarla birlikte daha fazla müşteriye açılmayı hedeflioy.r

Yaklaşık 25 kişilik bir ekibi olan şirketin New York’ta ve Tel Aviv’de ofisleri bulunuyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İsrailli İki Askerin Web3 Girişimi 33 Milyon Dolar Yatırım Aldı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!