BNB Chain Etkinliğini Kazanan Projeler Açıklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yüzlerce projenin başvurduğu BNB Chain hackathon’unun kazanan isimleri açıklandı.

BNBChain tarafından yapılan açıklamaya göre Hackvolution hackathon’unun kazanan isimleri Codex Field, Op-Intents, RIDO Protocol, StoryChain ve GreenGate oldu. Altyapı ve AI alanında çalışmalar yapan bu projelerin her birine binlerce dolar ödül verildi.

Etkinlik sırasında BNB Chain’in kod depolama, veriyi finansallaştırma, AI temelli hikaye anlatımı gibi farklı alanlarda nasıl kullanılabileceği gösterildi.

Gaming ve DeFi kategorilerinde ödül kazanan bir proje olmasa da bazı projelerin gelecek vadettiği düşünülüyor. Bunların BNS6551, Datumendo, Greenfield Mobile, Metagent, Munhna, opSyndicate, School for AI, Smart Agree, Spacetar, TripleC ve Xcrypt olduğu açıkladı.

Projeler, geliştirdikleri teknik yeniliklere, iş modellerine ve takımların uzmanlık seviyesine göre ödül kazandı. Etkinliğe katkı sağlayan isimler arasında COMBO, Ultiverse, CyberConnect, Hooked Protocol, Alibaba Cloud, Google Cloud ve Amazon Web Services yer aldı.

Etkinlik sırasında veri yönetimi, Layer 2 ölçeklenebilirliği, merkeziyetsiz finans (DeFi) ve yapay zeka ile Web3 teknolojilerinin birleşimi gibi konular hakkında atölyeler düzenlendi.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
BNB Chain Etkinliğini Kazanan Projeler Açıklandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!