Uniswap Kurucusu Altcoin’in Neredeyse Tamamını Yaktı, Fiyat 6x Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En büyük merkeziyetsiz borsa (DEX) Uniswap’ın kurucusu Hayden Adams, kendine ait bir test token’ının neredeyse tamamını yakmasıyla birlikte fiyat 6x yaptı.

Uniswap kurucusu Hayden Adams 20 Ekim tarihinde Twitter’dan yaptığı açıklamada, 2018 yılında piyasaya sürdüğü test token’ı HayCoin’in neredeyse tüm arzının kendisinde olmasından dolayı rahatsız olduğunu belirterek %99,99’unu yaktığını duyurdu. Yakım işleminin ardından token fiyatı hızlı bir şekilde artış gösterdi.

DexTools verilerine göre HayCoin (HAY) 653 bin dolar seviyelerinden %543 artışla 4,2 milyon dolar seviyelerine ulaştı. Token’ın şu anda mevcut market değeri 128 milyon dolar değerinde ve toplam likiditesi 888 bin dolar seviyesinde bulunuyor.

Adams yaptığı açıklamada, Uniswap’ın birinci versiyonunun piyasaya sürüldükten sonra test amacıyla HayCoin’in üretildiğini söyledi ve şu ifadelere yer verdi:

V1’in piyasaya sürülmesinden sonra toplarım arzın çok küçük bir kısmı ile test amaçlı likidite havuzu oluşturmuştum ve geri kalanını cüzdanımda bırakmıştım. Geçen hafta insanların önemli miktarda bu token’ı alması ve bir meme coin gibi davranması beni son derece şaşırttı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Uniswap Kurucusu Altcoin’in Neredeyse Tamamını Yaktı, Fiyat 6x Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!