Binance 17 Likidite Havuzunu Kapatacak: İşte Etkilenen Coin Çiftleri!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, likidite havuzlarında yer alan 17 işlem çiftinin kaldırılacağını duyurdu.

Binance 20 Ekim tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, belirli kripto paralar üzerinden alım-satım ve pasif getiri imkanı sunan “Binance Liquid Swap” programında gerçekleştirilen periyodik incelemelerin ardından likidite havuzlarında bulunan 17 işlem çiftinin kaldıracağını bildirdi.

Binance, aşağıda belirtilen likidite havuzlarının TSİ 27 Ekim saat 07.00‘de kaldırılacağını ve kalan varlıkların otomatik olarak kullanıcıların spot cüzdanlarına aktarılacağını vurguladı:

ADA/BUSD
BNB/BUSD
BTC/BUSD
BUSD/DAI
BUSD/USDT
DOGE/BUSD
ETH/BUSD
FIL/BUSD
GMT/BUSD
HOOK/BUSD
LINK/BUSD
LTC/BUSD
MATIC/BUSD
POND/BUSD
SHIB/BUSD
SOL/BUSD
UNI/BUSD

Kullanıcıların 27 Ekim saat 07.00’ye kadar söz konusu havuzlardaki varlıkları çekme yetkisine sahip olacağı belirtilirken TSİ 23 Ekim 07.00’den itibaren bu havuzlara likidite eklemenin mümkün olmayacağı kaydedildi.

Yaptığı açıklamada likidite havuzlarının kaldırılmasının spot işlem çiftlerini etkilemeyeceğini bildiren Binance, müşterilerin diğer likidite havuzlarında herhangi bir problem olmadan işlem yapmaya devam edebileceğini söyledi.

Söz konusu hamlenin BUSD paritelerine gelmesi Binance’in Şubat 2024’e kadar varlıkların başka bir kripto para ile değiştirilmesi tavsiyesini akıllara getirdi.

Binance üzerinden %20 indirimli işlem yapmak için buradan üye olabilirsiniz.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance 17 Likidite Havuzunu Kapatacak: İşte Etkilenen Coin Çiftleri!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!