Ethereum’da 22 Milyon Dolarlık Garip Hikaye: Boğada Tuttu, Şimdi Sattı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Ethereum (ETH) balinasının milyonlarca dolar değerindeki satış kararı şaşkınlık yarattı.

Bir balina boğa sezonunda bile satmadığı Ethereumları 2 yılın ardından az miktarda bir karla elinden çıkardı. On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre bir balina cüzdanı, 18 Ekim günü 21,8 milyon USD Coin (USDC) karşılığında 13.871 ETH sattı. Balinanın satış ortalaması Ethereum başına 1.577 dolar olarak kayıtlara geçti.

Balina satış işlemlerini parça parça gerçekleştirdi ve bu işlemler için merkeziyetsiz borsa (DEX) 1inch’i (1INCH) kullandı.

Söz konusu cüzdan, 2021 yılının Ocak ayında kripto para borsası Bitfinex aracılığıyla 1.239 dolar ortalamayla 32.000 ETH satın almıştı.

Balinanın Ethereum fiyatı 4.700 dolara kadar ulaştığı boğa süresince satış yapmayıp fiyat neredeyse 2021 yılında satın aldığı seviyeye gerilediğinde satış yapmayı tercih etmesi dikkat çeken noktalardan biri oldu.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,8 değer kaybeden Ethereum, yazım esnasında 1.551 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum’da 22 Milyon Dolarlık Garip Hikaye: Boğada Tuttu, Şimdi Sattı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!