Ünlü Analist Bitcoin ETF Fiyaskosu Sonrası Fiyata Şaşkın: Alım Seviyesi Verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü Youtuber ve kripto para analisti Michael van de Poppe, Bitcoin’in (BTC) halen daha 28 bin doların üzerinde tutunmasını şaşkınlıkla karşılarken yaşanabilecek bir düzeltme için fiyat verdi.

Michael van de Poppe 17 Ekim tarihli sosyal medya gönderisinde, Bitcoin fiyatının güncel durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Poppe, 16 Ekim günü piyasaya sürülen SEC’nin BlackRock’a ait spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) başvurusunu onayladığına yönelik yalan haberin ardından Bitcoin’in güçlü duruşuna şaşırdığını dile getirdi.

Bu denli büyük bir yalan haberin yarattığı şok dalgasına rağmen Bitcoin’in 28 bin dolar üzerinde tutunmasını şaşırtıcı şekilde olumlu bir gelişme olarak yorumlayan analist, olası bir düzeltme için fiyat seviyeleri de verdi.

Düzeltme yaşanması durumunda özellikle 27.300 – 27.700 dolar seviyelerinde güçlü bir alıcı talebinin bulunduğunu ima eden analist, açıklamasında şunları söyledi:

Dünkü fiyaskodan sonra Bitcoin’in şu anda 28.000 doların üzerinde olması olumlu bir sürpriz. Hala bir ‘Dipten Al’ sezonun yaşanabileceğini düşünüyorum ve bu süre boyunca 27.300 dolar ile 27.700dolar civarında yüksek bir alıcı potansiyelinin olduğunu varsayıyorum.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,1 yükselen Bitcoin, yazım esnasında 28.405 dolardan alıcı buluyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Analist Bitcoin ETF Fiyaskosu Sonrası Fiyata Şaşkın: Alım Seviyesi Verdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!