Uniswap, kripto swap’lerinden %0,15 ücret alacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz borsa (DEX) Uniswap, bugünden itibaren belirlenen token’lar için %0,15’lik bir swap ücreti alacak.

Uniswap kurucusu Hayden Adams’a göre, bu token’lar arasında Ethereum (ETH), USD Coin (USDC), Wrapped Ether (WETH), Tether (USDT), DAI, Wrapped Bitcoin (WBTC), Angle Protocol (agEUR), Femini Dollar (GUSD), Liquidity USD (LUSD), Euro Coin (EUROC), ve StraitsX (XSGD).yer alacak.

Swap ücretleri, swap edilen token’ların tutarından düşülecek. Bununla birlikte Ether ve Wrapped Ether işlem çiftleri ile stablecoin’ler arasındaki swap’lerden ücret alınmayacak.

I work in crypto because of the immense positive impact I believe it can have on the world, removing gatekeepers and increasing access to value and ownership.

I’m proud of the ways @Uniswap Labs has contributed to that effort and want to make sure we’re creating sustainable…

— hayden.eth (@haydenzadams) October 16, 2023

Adans, Uniswap ekosistemindeki yeni gelişmelere dikkat çekerek, “Belirlenen ücretler, sektördeki en düşük ücretlerden birisi. Bu, kripto ve DeFi’ı araştırmaya, geliştirmeye, inşa etmeye, iyileştirmeye ve genişletmeye devam etmemize olanak sağlayacak” ifadelerini kullandı. 

Adams, bununla birlikte Android cüzdanı, UniswapX, web uygulaması, iOS cüzdanı konusunda da önemli iyileştirmeler yapıldığını kaydetti. 

Uniswap, şu anda sektörde yer alan en popüler DEX’ler arasında yer alıyor. DeFiLlama’dan elde edilen verilere göre, DEX’in şu anda 3 milyar dolarlık kilitli değeri bulunuyor ve yıllık protokol ücretlerinden elde edilen gelir ise 271 milyon doları aşmış durumda. Borsanın hazinesinde 12 milyon dolar yer alırken, kurulduğu yıldan beri yatırımcılardan 176 milyon dolar topladığı biliniyor.

Cointelegraph, 27 Eylül’de DEX’in geliştiricisi olan Uniswap Vakfı’nın altyapı inşası ve ekosistem bağışları için 62 milyon dolar ek finansman hedeflediğini bildirmişti. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Uniswap, kripto swap’lerinden %0,15 ücret alacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!