Tanınan Balina 2 Aydır Her Gün Bu Altcoin’i Topladı: Binance’de Fiyat Düştükçe Alıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun zamandır yüklü miktarda ApeCoin (APE) toplayan balinalar blokzinciri radarlarına takıldı.

Balinaların bu seferki hedefinde Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT koleksiyonun token’ı APE yer aldı. On-chain analiz firması Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre birkaç farklı balina yüklü miktarda APE alımı yaptı.

Aktarılan verilerde “0x55e9” isimli bir cüzdanın 17 Ekim günü kripto para borsası Binance’den 1,49 milyon dolar değerinde 1,37 milyon APE aldığı gözler önüne serildi. Balinanın APE başına ortalama maliyeti 1,09 dolar oldu.

Söz konusu balinanın ayrıca 24 Ocak’tan 8 Mayıs’a kadar olan dönemde 2,33 milyon dolar değerinde 543.979 APE aldığı fark edildi. Balinanın geçmiş dönemde yaptığı alımların fiyat ortalaması ise 4,28 dolar olarak kayıtlara geçti. Güncel fiyata göre balina bu yatırımı yaklaşık 1,7 milyon dolar zararda bulunuyor.

Fenomen balina yaklaşık 2 aydır topluyor

Lookonchain’in radarına takılan bir diğer balina ise popüler bir isim oldu. Machi Big Brother adıyla tanınan sosyal medya fenomeni ve kripto para balinası, 2 Ağustos’tan bu yana neredeyse her gün toplam 7,43 milyon dolar değerinde 4,73 milyon APE satın aldı. Fenomen balinanın geçtiğimiz 2 aylık süreçte yaptığı alımlarla birlikte APE başına maliyeti 1,57 dolar oldu.

Balina, 2,24 milyon APE almak için 1.761 ETH ve 52 bin USDC harcadığı bir işlemle de dikkat çekti. Ardından kripto para borası Binance’den yaklaşık 4,49 milyon dolar değerinde 2,5 milyon APE çekerek kişisel cüzdanına aktardı. Öte yandan Machi Big Brother’ın yaklaşık 2,5 milyon dolar değerinde APE staking’i de bulunuyor.

Balinaların bu hacimsiz kripto para sezonunda belli başlı projelere bu denli yatırım yapmaları geleceğe yönelik yükseliş beklentisinin bir parçası olarak yorumlanıyor.

CoinGecko verilerine göre balinalardan gelen hamleler ile APE fiyatı, 1,073 dolar seviyelerinden %6’ya yakın yükselişle 1,133 dolara erişti. APE, yazım esnasında 1,106 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tanınan Balina 2 Aydır Her Gün Bu Altcoin’i Topladı: Binance’de Fiyat Düştükçe Alıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!