Popüler Altcoin Kurucusu, Stratejik Para Bitcoin ve Altcoinlere Akacak Dedi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sui Blockchain’inin (SUI) geliştirici ekibi Mysten Labs’in kurucu ortağı ve CEO’su Evan Cheng, kripto paralara dünya çapındaki ilginin hızla arttığını ifade etti.

Mysten Labs CEO’su Evan Cheng kısa süre önce verdiği bir röportajda, global yatırım iştihanın kripto paralara yöneldiğini belirtti. Özellikle “Körfez bölgesi” olarak tanımlanan Arap yarımadasının ve Asya’nın kripto para sektörünü yakından incelediğini belirtirken son süreçte durumun adeta bir kripto para yatırım yarışına dönüştüğünü vurguladı.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Katar ve diğer ülkelerdeki yatırımcılarla iletişim halinde olduğunu belirten CEO, kripto para sektörüne para akışının kaçınılmaz olduğunu ama bunun detaylı bir strateji sonucunda gerçekleşeceğini öne çıkardı:

Yatırımcılar kripto para sektörüyle ilgileniyor. Dünyanın BlackRock’ları belli ki aptal değil. Burada bir fırsat olduğunun farkındalar. Körfez bölgesindeki, BAE’deki, Katar’daki insanlarla konuşuyorum. Çok büyük bir ilgi var. Bunun önüne geçmeyi çok istiyorlar. Asya’da, APAC bölgesinde de aynı şey söz konusu. Yani para gelecek ama bu konuda çok daha stratejik davranacaklar.

Kripto para sektörüne yönelik yatırımların, regülatör belirsizlikler ortadan kalktıkça hız kazanarak artacağını savunan Cheng, geleneksel finans kurumlarının müşterilerden gelen talebe karşı çıkamayacağını söyledi:

Geleneksel finans kurumları tüketicinin ne istediğinin farkında. Beklentimiz bu aşırı düşüş eğilimli, regülasyon eksikliğiyle dolu piyasayı geride bıraktıktan sonra, kazananların ortaya çıkacağı ve liyakate göre ödüllendirilenlerin onlar olacağı yönünde. Spekülatif faaliyetler olmayacak demiyorum ama bu biraz liyakate dayalı olacak.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Popüler Altcoin Kurucusu, Stratejik Para Bitcoin ve Altcoinlere Akacak Dedi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!