Hamas’ın İsrail Savaşından Beri 100’den Fazla Binance Hesabı Kapandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’deki yetkililer, savaştan sonra Hamas’ın onlarca kripto para hesabının kapatılması talimatında bulundu ve milyonlarca dolarlık kripto paraya el koydu.

Financial Times tarafından aktarılan bilgilere göre İsrail-Hamas arasında 7 Ekim’de çıkan savaştan  bu yana dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’teki 100’den fazla hesap kapatıldı.

İsrail’deki yetkililer ayrıca çoğu Binance’te olmak üzere 200’e kadar varan kripto para hesabı hakkında bilgi talebinde bulundu.

Konu hakkında konuşan Binance yetkilileri, borsanın son haftalarda “az miktarda” hesaba “bloke koyduğunu” belirtip, şirket olarak “uluslararası tanınırlığı olan yaptırım kurallarına uyum sağladığını” ekledi.

FT’ye konuşan bir İsrail Ulusal Siber Güvenlik Müdürlüğü yetkilisi, şunları söyledi:

“Bu savaş döneminde kripto paralar, terör finansmanı açısından büyük bir sorun teşkil ediyor çünkü onun dışında bir seçenek bulunmuyor. Kripto para cinsinden fonlarda savaş başladığından beri çok büyük bir artış var.”

İsrail’deki yetkililer, 7 Ekim’den bu yana Hamas ve daha farklı örgütler ile bağlantılı olan yaklaşık 150 bağış kampanyası tespit etti. İsrail polisi geçen haftaki açıklamasında Hamas tarafından para toplamak için kullanılan bazı adreslerin dondurulduğunu belirtti.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hamas’ın İsrail Savaşından Beri 100’den Fazla Binance Hesabı Kapandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!