ETH Foundation 15 milyon dolarlık transferin Buterin bağlantılı yardım cüzdanından geldiğini açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yasal Uyarı: Bu makale, Ethereum Foundation’ın Buterin’in ayrı bir multisig cüzdan transferinde imzacı olduğu ve Gemini’ye doğrudan para göndermediği yönündeki açıklamasını yansıtacak şekilde güncellenmiştir.

Ethereum Foundation, yakın zamanda gerçekleşen 15 milyon USDC’lik coin transferiyle ilgili açıklama yaptı. 

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in ait olan cüzdan adresinden gerçekleşen birkaç işlem, bazı blokzincir izleme platforlarının dikkatini çekti. 

Blokzincir analiz firması PeckShield’in 17 Ekim’de X’teki (Twitter’daki) gönderisi, Buterin’in “vitalik.eth” olarak bilinen cüzdanının 16 Ekim’de Gemini kripto borsasına 14,93 milyon dolar aktardığını ortaya çıkardı.

Ancak, bir Ethereum Foundation sözcüsü Cointelegraph’a yaptığı açıklamada, transferin Buterin’in Ethereum Name Service’inin (ENS) bir yardım kurumu multisig cüzdanından yapılan transferi onaylamasından başka bir şey olmadığını açıkladı. Sözcü, ayrıca fonların aslında Buterin’in cüzdanından hiç çıkmadığını söyledi.

Kanro ve Vitalik Buterin

Buterin, 14 Ekim’de Buterin’e bağlı bir hayır kurumu olan Kanro’dan 14,93 milyon USDC’lik miktarı çekti. Daha sonra da aynı tutarın yeni bir multisig cüzdanına aktarılmasını onayladı. 

#PeckShieldAlert #vitalik.eth haas transferred ~15M $USDC (Multisig Contract 0xf207…D5a3) to #Gemini pic.twitter.com/6FZGKLKg9Z

— PeckShieldAlert (@PeckShieldAlert) October 17, 2023

Kanro, Buterin tarafından finanse edilen ve Covid ve pandemiyle ilgili diğer sorunları ele almayı amaçlayan bir biyo-teknoloji yardım kuruluşudur.

This will be done under my entity Kanro with its multisighttps://t.co/qloGu4a4vK

where @CryptoRelief_ and I are going to disburse the funds to.

— vitalik.eth (@VitalikButerin) June 8, 2023

Kripto veri sağlayıcısı Lookonchain tarafından yapılan ayrı bir analizde Buterin’in üç gün önce Coinbase’e yaklaşık 500.000 dolar transfer ettiği de tespit edildi.

Buterin’in en son işlemi, son birkaç ay içinde Buterin’in cüzdanlarından yapılan toplam transferlerin Eylül ayında 3,9 milyon dolardan fazla olmasıyla birlikte, birçok transferin sonuncusunu temsil ediyor.

Buterin 24 Eylül’de Coinbase’e o sırada 600.000 dolar değerinde olan 400 ETH transfer etti. Cointelegraph daha önce 21 Ağustos’ta vitalik.eth adresinden 600 ETH (1 milyon dolar) değerinde bir işlem yapıldığını bildirmiş ve bu işlem de zincir üzerindeki izleme platformları tarafından tespit edilmişti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ETH Foundation 15 milyon dolarlık transferin Buterin bağlantılı yardım cüzdanından geldiğini açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!