Ünlü Kurucudan Ethereum İçin McDonalds Esprisi: Dip Sinyali Olur!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankless’in kurucusu Ryan Sean Adams, Ethereum (ETH) için dip seviyenin McDonald’s hisse fiyatının altına düştüğünde geleceğini öne sürdü.

Ryan Sean Adams 15 Ekim tarihli sosyal medya gönderisiyle şaşırttı. Bankless’in kurucusu, Ethereum için dip fiyatın McDonald’s hisse fiyatının altına yaşanacak bir düşüşle teyit edileceğini öne sürdü. McDonald’s hisse fiyatının halihazırda 248 dolar olduğunu paylaştığı görselle hatırlatan Adams, yatırımcıların dikkatini çekmeyi başardı.

Ethereum’un neden 248 dolar altına düşeceğine dair bir açıklamaya yapmayan kurucu, paylaşımında sadece şu ifadelere yer verdi:

Ethereum için nihai dip sinyali, McDonald’s fiyatının altına düşmesi olabilir.

Adams’ın gönderisinin altına yorum yapan bazı sosyal medya kullanıcıları, kurucuyla dalga geçerken genel tepki böyle bir şeyin yaşanma ihtimalinin çok düşük olduğu şeklindeydi.

McDonald’s işin özünde bir espriye dayanıyor. Kripto para piyasasının kötü gittiği dönemlerde, yatırımcıların iş başvurusu olarak düşündüğü ilk yer McDonald’s olarak lanse ediliyor ve McDonald’s üzerinden yapılan söylemler genelde iğneli şakalardan ibaret oluyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2,1 yükselen Ethereum, yazım esnasında 1.587 dolardan alıcı buluyor. Ethereum 250 doların aşağısındaki seviyeleri son olarak Temmuz 2020’de görmüştü.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ünlü Kurucudan Ethereum İçin McDonalds Esprisi: Dip Sinyali Olur!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!