Sam Bankman-Fried ve FTX belgeseli geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FTX çöküşü tüm finans piyasalarında konuşulmaya devam ederken sinema sektörü de bu durumu anlatan yeni içerikler üretmeye devam ediyor. 25 Ekim’de Bloomberg Originals, eski kripto para milyarderi SBF’nin hayatına ve FTX krizine ışık tutan yeni bir belgesel yayımlayacak.

En büyük mali suçlardan biri olmasa da muhtemelen tarihe geçecek.

SBF, FTX ve Caroline Ellison

Sam Bankman-Fried davası yeni tanıkların ve delillerin ışığında bir süredir görülmeye devam ediyor. Bu hafta ikinci haftasını dolduran dünya çapındaki bu davanın en büyük ses getiren tanıklarından biri şüphesiz ki Caroline Ellison oldu.

Alameda’nın eski CEO’su ve Sam Bankman-Fried’ın eski partneri Ellison, şirketle ilgili birçok önemli iddia ortaya atarak FTX ve SBF hakkındaki sır perdesini araladı.

SBF, Bahamalar’da tutuklandığından beri FTX ve iştiraki birçok şirket hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı. Caroline Ellison, bu iddiaların bazılarına cevap vererek SBF hakkında yeni iddialar ortaya attı.

Ellison ve eski FTX yöneticisi Gary Wang, Aralık 2022’de FTX’in çöküşünden sorumlu olduklarını kabul etti.

İlginizi çekebilir: Caroline Ellison, SBF yüzünden suç işlediğini söyledi

8 milyar dolar ortadan kayboldu

Sam Bankman-Fried hakkındaki suçlamaların çoğunu kabul etmezken Bloomberg Originals tarafından yayımlanacak belgeselin fragmanında birçok detay dikkat çekiyor.

Belgeselde SBF’nin bugüne kadarki davalarından alınan kesitler bulunurken,  FTX mağdurlarının SBF’ye karşı harekete geçmesi gerektiği belirtiliyor. Bir zamanlar kripto piyasasında övgü ve hayranlıkla anılan SBF şu anda piyasadaki neredeyse herkesin gözünde kötü adam rolünü üstleniyor.

Belgeselin fragmanında alınan kesitlere ve şimdiye kadar çıkan birçok habere göre de SBF, “zamanla tuhaflaşmaya başladı” Belgeselde FTX’in çöküşünden kısa zaman önce SBF’nin kafasına yerleşmeye başlayan ve “tuhaf” olarak nitelendirilen fikirlere de yer veriliyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sam Bankman-Fried ve FTX belgeseli geliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!