MetaMask’tan ABD İçin Küresel Ödeme Devi ile Kripto Para Entegrasyonu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler Web3 cüzdanı MetaMask, geniş kapsamlı kripto para ödemeleri sağlayabilmek için küresel ödeme devi Stripe ile iş birliği yaptığını duyurdu.

Web3 cüzdanı MetaMask önemli bir ortaklığa dair açıklamada bulundu. Resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, ödeme devi Stripe ile itibari ve kripto para işlemleri için anlaşma sağlandığına yer verildi. Stripe aracılığıyla yapılan işlemler sadece ABD’li müşteriler tarafından kullanılabilecek.

Kullanıcıların tek tıkla hızlı ve kolay bir şekilde itibari paralarını kripto paraya dönüştürebilmesinin önünü açan bu entegrasyon, Stripe’ın yetkilendirme oranlarını optimize eden ve satın alma deneyimini basitleştiren tek tıkla ödeme çözümü Link tarafından desteklenecek.

ABD’li kullanıcılar söz konusu özelliğe, MetaMask Portföy, MetaMask mobil ve masaüstü aracılığıyla erişebilecekler:

Bu özellik MetaMask mobil uygulamasında, tarayıcı uzantısında ve doğrudan MetaMask Portföyünde mevcuttur; itibari paradan kripto paraya geçiş, Stripe’ın yetkilendirme oranlarını optimize eden ve satın alma deneyimini basitleştiren tek tıkla ödeme çözümü Link tarafından desteklenecektir.

MetaMask’ın sunduğu ödeme hizmetleri sunduğu platform sayısı 10’a yükseldi. MetaMask PayPal, CoinbasePay, TRANSAK, MoonPay, Sardine, Banxa, ONRAMP, Ramp ve Mercuryo ile birlikte söz konusu hizmeti sunuyordu.

Şirket, itibari paralarla işleme olanak tanıyan arayüzü Portföy Dapp’ı geçtiğimiz nisan ayında piyasaya sürerek büyük ilgi toplamıştı. Portföy Dapp, ABD dahil birçok ülke kullanıcılarının erişimine açılmıştı.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MetaMask’tan ABD İçin Küresel Ödeme Devi ile Kripto Para Entegrasyonu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!