Piyasa Yapıcıdan Yeni Binance Alımı: Dikkat Altcoin’in Yüzde 20’sini Eline Geçirdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Goldman Sachs’in eski yöneticileri tarafından kurulan piyasa yapıcı GSR, Binance’den milyonlarca dolarlık yaptığı altcoin alımıyla dikkat çekti. 

On-chain analitik platformu Lookonchain yaptığı bir paylaşımda, piyasa yapıcı GSR Capital‘in Binance’den milyonlarca dolarlık Hashflow (HFT) biriktirdiğine yer verdi. Yapılan açıklamaya göre GSR, 1,53 milyon dolar değerinde 5,17 milyon HFT satın aldı.

Son satın alım işlemiyle birlikte GSR‘nin bir cüzdanı HFT‘nin dolaşımdaki arzının %20’sini elinde bulunduruyor. Mevcut HFT fiyatının 0,309 dolar seviyelerinde bulunduğu göz önüne alındığında GSR’nin 41,7 milyonluk HFT yatırımı 12,5 milyon dolara tekabül ediyor.

GSR Capital, halihazırda Binance ve Coinbase gibi kripto para borsalarıyla çalışarak piyasa yapıcı ve likidite sağlayıcı olarak görev yapıyor.

Piyasa yapıcı tarafından gelen alımla birlikte HFT fiyatı da hareketlendi. Ancak arzın büyük bir çoğunluğunun tek cüzdanda olması yatırımcılar arasında bir panik havası oluşmasına neden oldu. Söz konusu cüzdandan yapılacak bir transferin fiyatta düşüş getirebileceği tahmin ediliyor.

CoinGecko verilerine göre 0,292 dolar seviyelerinden %8,2 yükselişle 0,316 dolara erişen HFT, yazım esnasında 0,309 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Piyasa Yapıcıdan Yeni Binance Alımı: Dikkat Altcoin’in Yüzde 20’sini Eline Geçirdi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!