Walmart, Pudgy Penguins Oyuncaklarıyla Yenilikçi Bir Adım Atıyor – NFXHaber.com

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Walmart, Web3 alanında attığı adımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Metaverse hamlesinin ardından şirket, ünlü NFT koleksiyonu Pudgy Penguins’in oyuncak serisini ABD’deki 2.000 mağazasında satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu duyuru sonrasında NFT koleksiyonunun işlem hacmi %530 arttı ve taban fiyatı 5,2 ETH‘ye yükselerek %25 artış yaşadı. Walmart, yenilikçi adımlarıyla gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Pudgy World’e Giriş İmkanı

Bu kampanya çerçevesinde alınacak her oyuncak, kullanıcıların “Forever Pudgy” karakterlerini yaratabilecekleri ve diğer oyuncularla etkileşimde bulunabilecekleri dijital bir sosyal platform olan Pudgy World’e erişim sağlayacak. Pudgy Penguins ekibi, 26 Eylül’de yaptıkları açıklamada, Walmart mağazalarında 26 farklı Pudgy oyuncak satışa sunulacağını duyurdu.

Pudgy Penguins ekibi, bazı oyuncakların içinde sürpriz bir kutu bulunacağını da belirtti ve bu da heyecanı artırdı. Peluş oyuncaklar 2.99 ile 11.97 dolar arasında satılacak. Walmart ABD Oyuncak Mağazacılığı Başkan Yardımcısı Brittany Smith ise yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Müşterilerimizin son trendleri ve yenilikleri takip ederek kendilerine veya sevdiklerine hediye etmek istediklerini biliyoruz. Pudgy Penguins, çocuklar için fiziksel ve dijital oyun dünyaları arasındaki boşluğu ilginç bir şekilde dolduruyor ve her gün düşük fiyatlar sunma hedefimizle tam uyumlu.

Pudgy Penguenler, her oyuncakta benzersiz bir QR kodun bulunduğunu ve bu kodun taranmasıyla Pudgy Dünya içindeki Forever Pudgy karakterleri için özel yetenekler talep etmek için bir sertifika olduğunu açıkladı. Peluş oyuncakların NFT koleksiyonundan ilham aldığı için NFT sahipleri her satılan peluş oyuncaktan bir telif ücreti alacak.

Pudgy oyuncakları, Walmart’ta satışa sunulacak ve Pudgy World’deki Forever Pudgy Penguenleri için özel bir özelliğe erişim sağlayan altın bir bilet bulma şansı da sunulacak. Ayrıca, bu peluş oyuncaklar Walmart’ın yanı sıra Amazon’da da satılacak. PMI Kids’ World tarafından üretilen Pudgy peluşları, Fortnite ve Among Us için de oyuncaklar üretmektedir.

Pudgy Penguins adlı Ethereum tabanlı koleksiyon, CryptoSlam’in verilerine göre tüm zamanların en çok satan NFT’leri arasında 19. sırada yer alıyor. Bu koleksiyon, çizgi film penguenlerini içeren 8.888 adet NFT’den oluşuyor ve 2021 yılında piyasaya sürülmüştür. Proje kurucularının görevden alınması için yapılan oylamanın ardından, girişimci Luca Netz 2022 yılında bu projeyi 2,5 milyon dolara satın almıştır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Walmart, Pudgy Penguins Oyuncaklarıyla Yenilikçi Bir Adım Atıyor – NFXHaber.com
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!