Balinalardan Milyonlarca Dolar Değerinde Chainlink (LINK) Alımı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son haftaların en çok konuşulan kripto paralarından Chainlink (LINK), büyük yatırımcıların talebiyle ön plana çıkıyor. Özellikle yakın zamandaki LINK alımlarıyla dikkat çeken bir balina, BTC fiyatının 27.250 dolara düşmesinin ardından 575.632 adet LINK (4,2 milyon dolar) alımı gerçekleştirdi. Bu balinaya ait cüzdan, 19 Eylül’den bu yana Binance’te toplamda 7,66 milyon LINK (56 milyon dolar) biriktirdi. Kısa vadedeki yükseliş hareketleri ve balina faaliyetleriyle gündeme gelen LINK, hangi fiyat seviyelerine dikkat etmeli?

Chainlink, son dönemde büyük bir popülerlik kazandı ve 6 dolardan başlayarak 8,28 dolara kadar patlama yaptı. Ancak henüz net olarak direnç seviyesine temas edemeden gevşedi. BTC’nin 27.260 dolara düşmesiyle birlikte LINK de ivmesini kaybetti ve şu anda 7,374 dolardan alıcı buluyor. LINK’in yükseliş hareketinin devam edebilmesi için kırılması gereken direnç noktaları sırasıyla 7,81 – 8,50 – 8,79 ve 9,27 dolar olarak belirlendi.

The institution with 81 fresh wallets accumulated $575,632 $LINK ($4.2M) again after the $LINK price dropped today.

And the institution has accumulated a total of 7.66M $LINK ($56M) from #Binance since Sept 19.

Details: https://t.co/hSdkoncNgZhttps://t.co/dtqUHhsFkp pic.twitter.com/ETOvqeqRVS

— Lookonchain (@lookonchain) October 10, 2023

Ancak düşüş senaryosunun devam etmesi durumunda, satış yönlü işlemler daha hacimli bir boyuta evrilebilir. Şu anda 6,84 dolar bölgesi, karar verici bir öneme sahiptir. Bu bölgenin kaybedilmesi durumunda izlenmesi gereken destek seviyeleri sırasıyla 6,45 – 6 ve 5,40 dolar olarak belirlendi.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balinalardan Milyonlarca Dolar Değerinde Chainlink (LINK) Alımı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!