Bitcoin Halving’i Yaklaşırken Analistler 21 Kasım’a İşaret Etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) birkaç ay sonra gerçekleşecek halving’e hazırlanırken piyasa yorumcuları, fiyatın önümüzdeki aydan itibaren yukarı yönde ilerleyebileceğini düşünüyorlar.

Kripto para analisti Miles Deutscher, CryptoCon kaynaklı bir grafik paylaşarak Bitcoin fiyatının geçmiş halving olayları öncesinde nasıl hareket ettiğine dikkat çekti.

Bir süredir yatay bir grafik çizen Bitcoin, yazım sırasındaki CoinGecko verilerine göre 27.664 dolardan işlem görüyor.

Bitcoin’in çizdiği bu grafik hakkında konuşan Deutscher, bunun halving öncesi dönemler için alışılagelmiş bir tablo olduğunu söyledi:

Halving olacak yıllardan bir önceki yılın ikinci-dördüncü çeyreklerinde fiyatta tipik olarak böyle yatay bir hareket oluyor.

Geçmiş yıllardaki halving olaylarından yola çıkan Deutscher, Bitcoin fiyatının özellikle 21 Kasım tarihinden sonra yukarı yönde hareket etmeye başladığına dikkat çekti.

Örneğin 2015 yılının ortalarında yaklaşık altı ay boyunca yatay şekilde ilerleyen Bitcoin, aynı yılın kasımında değer kazanmaya başladı. Bitcoin, benzer şekilde 2019 yılını da büyük ölçüde durgun geçirdi ve yılın sonuna doğru hareketlenmeye başladı.

Yaklaşık her dört yılda bir gerçekleşen halving sonucunda Bitcoin madencilerinin aldığı blok ödülleri yarı yarıya düşecek. Sıradaki halving’in gelecek nisan ayında gerçekleşmesi bekleniyor.

Bitcoin Halving’i Yaklaşırken Analistler 21 Kasım’a İşaret Etti isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Halving’i Yaklaşırken Analistler 21 Kasım’a İşaret Etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!