Analistten Bitcoin Boğası İçin Teknik İnceleme: Asıl Fiyat Patlaması Bu Tarihte!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü kripto para analisti Dave The Wave, 2024 yılında Bitcoin’in eski yüksek seviyelerine geri yükseleceğini asıl patlamanın ise 2025 yılında gerçekleşeceğini ifade etti.

Dave The Wave 5 Eylül tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Bitcoin’in 2025 yılı içerisinde patlama ve yeni zirveler yapmasını beklediğini söyledi.

Dave, Bitcoin fiyatının logaritmik büyüme eğrisi (LGC) altındaki analizi göz önünde bulundurulduğunda geçmişte tutarlı sinyaller verdiğine dikkat çekti. Analist, son seferde fiyatın büyüme eğrisinin alt bandına ulaştığında ivmeli bir yükseliş gösterdiğini hatırlattı:

Fiyat, aylık kapanış seviyesi LGC’nin (logaritmik büyüme eğrisi) alt bandını karşıladığında daha önce de patlamıştı. Bu, fiyatın 2024’te önceki zirvelere doğru güçlenerek yükseleceğini ve 2025’te kırılmayla birlikte güçleneceğini gösteriyor.

Dave, önümüzdeki sene beklenen Bitcoin halving’inin (yarılanma) de bu durum için itici bir güç görevi görebileceğini belirtti. Ancak Dave, piyasa olgunlaştıkça halving’in Bitcoin fiyatı üzerindeki etkisinin giderek azalacağına inandığını da vurguladı.

CoinGecko verilerine göre %0,4 değer kaybeden Bitcoin, yazım itibariyle 25.770 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Analistten Bitcoin Boğası İçin Teknik İnceleme: Asıl Fiyat Patlaması Bu Tarihte! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analistten Bitcoin Boğası İçin Teknik İnceleme: Asıl Fiyat Patlaması Bu Tarihte!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!