Kripto Para Fonlarından Çıkış Devam Ederken Para Girişi Süren Coin Dikkat Çekti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) geçtiğimiz hafta oldukça az hareket ederken kurumsal kripto para fonlarında da çıkış azaldı.

Coinshares’in resmi blog sayfasında paylaşılan verilerde, Bitcoin’in geçtiğimiz ayın ortasında sert bir düşüşle 25 bin dolar seviyelerine gerilemesinin ardından kurumsal kripto para fonlarında çıkış serisi 3. haftaya uzandı. Verilere göre 11 milyon dolar değerinde fon çıkışı yaşanırken Solana’ya (SOL) fon girişi olması dikkat çekti.

Bitcoin hacim bakımından yine fonların odak noktası olarak yer aldı. Genel para çıkışının aksine Bitcoin fonlarına 3,8 milyon dolarlık giriş yaşanırken Ethereum’dan geçtiğimiz hafta 3,2 milyon dolarlık fon çıktı. Ayrıca short (kısa) Bitcoin fonundan da 3,3 milyon dolarlık çıkış görüldü.

Son 7 haftada yaşanan olumsuz hava toplamda 342 milyon dolarlık fon çıkışına neden oldu.

Geçtiğimiz hafta altcoinlerde genel olarak çıkış görünmesine karşılık Solana’ya para girişi yaşandı. Bu hafta ile birlikte 9 haftadır para girişi yapılan Solana’ya yılın başından beri toplamda 26 milyon dolarlık fon girişi gerçekleşmiş oldu. En dikkat çeken para çıkışı 8,8 milyon dolarla Polygon’da (MATIC) olarak kayıtlara geçti.

Öte yandan ülke bazlı çıkışlarda yine başı Almanya çekti. Almanya 27 milyon dolarlık çıkışla en çok para çıkışı yaşanan ülke olurken ikinci sırada 800 bin dolarla İsveç yer aldı. Ayrıca İsviçre’de 14,8 milyon dolarlık para girişi gözlemlendi.

Kripto Para Fonlarından Çıkış Devam Ederken Para Girişi Süren Coin Dikkat Çekti! isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Fonlarından Çıkış Devam Ederken Para Girişi Süren Coin Dikkat Çekti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!