DeFi Devi Kurucusu Ethereum Yerine Solana Dedi, Vitalik Buterin Bu Coin’de Satış Yaptı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MakerDAO kurucusu Rune Christensen, Solana (SOL) blokzincirini övünce Ethereum (ETH) kurucusu Vitalik Buterin yüklü miktarda MKR satışı yaptı.

MakerDAO kurucu ortağı ve CEO’su Rune Christensen, kısa süre önce paylaştığı bir gönderide, MakerDAO için planlanan son güncelleme “NewChain” için Solana blokzincirinin en iyi tercihlerden biri olacağını yazmasının ardından Vitalik Buterin 580 bin dolar değerinde MKR satarak sert bir yanıt verdi.

MakerDAO kurucusu söz konusu gönderide, Maker protokolünün tamamını yeni bir bağımsız blokzinciri (NewChain) üzerinde yeniden yapılandırma planları için Solana’ya alternatif olarak Cosmos (ATOM) blokzincirini göstererek adeta Ethereum’u bir kenara itti:

NewChain için Solana kod tabanının bir çatalını düşünüyoruz. Endgame’in beşinci aşaması, Maker protokolünün tamamını yeni bir bağımsız blokzinciri (NewChain) üzerinde yeniden uygulamaktır. Solana’yı en umut verici kod tabanı olarak görüyorum öte yandan Cosmos da başka bir seçenek.

On-chain verilere göre Vitalik Buterin bu açıklamaların ardından 580 bin dolar değerinde 500 MKR satarak tepkisini gösterdi. Söz konusu 500 MKR 2 yıldır Vitalik Buterin’in cüzdanında duruyordu ve bu satışla birlikte Ethereum kurucusunun elinde hiç MKR kalmadı. Öte yandan Vitalik Buterin’in tepkisi MKR satışıyla sınırlı kalmadı.

Discord üzerinden topluluğa seslenen Vitalik Buterin, MakerDAO’nun böyle garip bir yolu tercih etmesinin kendisini bazı fikir değişikliklerine ittiğini dile getirdi:

Bu durum fikrimi bir zincir halinde değiştirmeme neden oldu: RAI topluluğunun daha önce düşündüğümden biraz daha aktivist bir yönetime sahip olmasının daha uygun olduğunu düşünüyorum. Eğer MakerDAO kendini garip yönlere doğru itiyorsa o halde RAl’ın bu orta kategoriye biraz daha yaklaşması doğal olarak mantıklı olacaktır. Bir tür “ETH teminattır” normunu sürdürmenin değeri var.

DeFi Devi Kurucusu Ethereum Yerine Solana Dedi, Vitalik Buterin Bu Coin’de Satış Yaptı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DeFi Devi Kurucusu Ethereum Yerine Solana Dedi, Vitalik Buterin Bu Coin’de Satış Yaptı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!