Bloomberg Kıdemli Analistinden Yeni Bitcoin Yorumu: 10 Bin Dolara Düşse Bile Karlı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg kıdemli analisti Mike McGlone, Bitcoin’in (BTC) yükseliş konusunda yaşayacağı zorluklardan bahsederken 10 bin dolara düşse dahi eşsiz bir performansının olduğunu dile getirdi.

Mike McGlone 28 Ağustos tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinde yayınladığı gönderide, Bitcoin yükseliş esnasında yaşayabileceği zorluklardan bahsetti. McGlone, Bitcoin’in ABD Merkez Bankası (FED) tarafından gelecek bir likidite desteğinin olmaması durumunda Nasdaq’ı performans bakımından aşma ihtimalinin oldukça düşük olacağını söyledi.

McGlone 2017 yılında Bitcoin’in ilk defa Nasdaq’a karşı mevcut seviyeye geldiğini ancak daha sonrasında FED’den likidite desteği gelmemesi üzerine bu seviyenin kaybedildiğini dile getirdi. Analist, Bitcoin’in performans bakımından iyi bir tablo çizmesinin FED likidite politikaları ile doğrudan bağlantılı olduğunu ima etti.

Kıdemli analist, Bitcoin’i FED’in likidite politikaları ile büyüyen bir çocuk olarak tanımlarken mevcut faiz politikaları altında bu büyümenin yavaşlayabileceği veya tersine dönebileceği yönünde ifadeler verdi.

Bitcoin’in fiyat projeksiyonu için ise analist, mevcut durumda FED’in faiz düşümüne gidecek gibi görünmediğini bu yüzden kripto paranın Nasdaq’ı performans bakımından geride bırakabilecek itici gücü bulamayacak gibi durduğunu belirtti.

Bununla birlikte analist, geçtiğimiz hafta yaptığı yorumda, Bitcoin’de sınırlı yükseliş potansiyeli görmesine karşın onun olgunlaşma sürecinde olduğunu dile getirmişti.

Bitcoin 10 bin dolara düşse bile

Mike McGlone yaptığı bir diğer paylaşımda, dikkat çekici yorumlarda bulundu. Bitcoin’in 2011 yılında 1 dolardan işleme başladığını varsayarak giriş yapan McGlone, 12 yılda 26 bin kat artış yaşadığını söyledi ve e-ticaret devi amazon ile karşılaştırdı.

Bitcoin’in Amazon’un 130 katlık artışı ile kıyaslandığını belirten analist, bunun 25 yıl sürdüğünü dile getirdi. Analist ayrıca Bitcoin’in 10 bin dolar seviyelerine gerilese bile eşi benzeri görüşmemiş performansını korumaya devam edeceğini belirtti.

Bloomberg Kıdemli Analistinden Yeni Bitcoin Yorumu: 10 Bin Dolara Düşse Bile Karlı! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bloomberg Kıdemli Analistinden Yeni Bitcoin Yorumu: 10 Bin Dolara Düşse Bile Karlı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!