Uzman Analist Bitcoin Fiyatında Düşüş Eğilimi Sürüyor Dedi: İlk Hedef Bu Seviyeler!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) 26 bin dolar bandında sancılı günler geçirirken analist Alex Kuptsikevich, düşüşün eğiliminin sürdüğünü ifade etti. 

Bitcoin 29 bin dolar seviyelerinden yaşadığı düşüşten bu yana 26 bin dolar civarında adeta çakılı kaldı. Bitcoin fiyatı hakkında açıklamada bulunan FxPro trader’ı uzman analist Alex Kuptsikevich, düşüşün devam edebileceğini ima etti.

CoinDesk’e verdiği bir demeçte genel gidişat hakkında konuşan Kuptsikevich, Bitcoin özelinde beklediği düşüşü haftalık grafiğe dayandırdı. Sıradaki hedef olarak 23.900-24.600 dolar seviyesini işaret eden deneyimli isim 2023 yılının Mart ayından bu yana devam eden haftalık yükselen kanalın bozulduğunu hatırlattı.

Kuptsikevich açıklamasının devamında bozulan bu yapının beraberinde daha kötü senaryolar doğurabileceğini savundu:

Bitcoin için teknik tablo, fiyat 200 haftalık ortalamasının altında ve yükselen kanalının dışında olduğu için haftalık zaman dilimlerinde düşüş eğilimini sürdürüyor. En olası kısa vadede görünüm 23.900-24.600 bin dolar bölgesine düşüş yönünde.

CoinGecko verilerine göre gün içerisinde 25.886 dolara kadar gerileyen Bitcoin, yazım esnasında 26.095 dolardan alıcı buluyor.

Uzman Analist Bitcoin Fiyatında Düşüş Eğilimi Sürüyor Dedi: İlk Hedef Bu Seviyeler! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Uzman Analist Bitcoin Fiyatında Düşüş Eğilimi Sürüyor Dedi: İlk Hedef Bu Seviyeler!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!