Ethereum Balinasından Opsiyon Sözleşmelerinde Tek Kalemde Devasa Satış

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası çeşitli hack ve rug-pull vakalarıyla boğuşurken bir Ethereum (ETH) balinasından yüklü miktarda satış geldi.

Bir Ethereum balinası kısa süre önce yaptığı yüklü satışla dikkat çekti. Kripto opsiyon analitik platformu Greeks.Live tarafından paylaşılan verilere göre 1 Ağustos günü nominal değeri 100 milyon doları aşan ve günün toplam hacminin %29’unu oluşturan 56.000’den fazla blok opsiyon işlemi gerçekleştirildi.

Toplamda üç bölüme ayrılan ve geçtiğimiz 24 saat içerisinde gerçekleşen bu işlemlerin %29’unun satış yönlü blok işlemler olması piyasada tedirginlik yarattı. Analistler, balinanın kısa vadeli düşüş beklediği yönünde yorum yaparken 1.600 dolar desteğine önem verildiği belirtildi. Bununla birlikte opsiyon işlemlerinin tümü incelendiğinde balinanın uzun vadede yükseliş yönlü beklentisini koruduğu vurgulandı.

Analist ekip tarafından yapılan açıklamada yaklaşık 1 aydır bu büyüklükte bir blok satışın yaşanmadığı vurgulandı:

Bu büyüklükteki satımlar nispeten nadirdir ve yaklaşık bir aydır bu büyüklükte bir blok satışı olmamıştı. Balinanın görüşü de daha net, kısa vadede büyük ölçüde düşüş eğilimi gösteriyor, ancak desteği 1.600 dolar civarında tutma konusunda iyimser ve uzun vadede kripto para birimi fiyatları üzerinde hala yükseliş bekliyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %1,5 değer kaybeden ETH, yazım esnasında 1.833 dolardan işlem görüyor.

Ethereum Balinasından Opsiyon Sözleşmelerinde Tek Kalemde Devasa Satış isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Balinasından Opsiyon Sözleşmelerinde Tek Kalemde Devasa Satış
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!