Singapurlu Kripto Şirketi Bitcoin’de Fiyat Artışının Geleceği Tarihi Açıkladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Singapur merkezli kripto para ticaret şirketi QCP Capital, Bitcoin (BTC) fiyatı ve volatilitesi için artış gelebilecek tarihi açıkladı.

QCP Capital 30 Temmuz tarihinde resmi Telegram kanalı üzerinden yayınladığı haftalık bültene göre piyasa beklentileri, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) BlackRock tarafından yapılan spot Bitcoin borsa yatırım fonuna (ETF) vereceği olası onay ve Bitcoin halving’inin (yarılanma) fiyatını yükselteceği yönünde bulunuyor.

Şirkete göre bu etkilerin 2023 yılı sonu ve 2024 yılı içerisinde gerçekleşmesi bekleniyor. Piyasa beklentilerinin Bitcoin fiyatının yanı sıra volatilitesinde görülecek bir artışı da kapsadığı aktarıldı.

Piyasa, BlacRock spot Bitcoin ETF kararının yanı sıra Bitcoin yarılanması ile yıl sonuna doğru ve gelecek yıl Bitcoin’de büyük bir fiyat ve volatilite artışı bekliyor.

Ancak beklenen yükselişe rağmen mevcut durumda Bitcoin ve Ethereum’un (ETH), dolar ve hisse senetleri gibi geleneksel varlıklar ile arasındaki korelasyonun neredeyse sıfıra gerilediğine dikkat çekildi. QCP, Bitcoin ve Ethereum’un makro olaylara ve piyasa hareketlerine kayıtsız kalmaya devam ettiğini belirtti.

Coingecko verilerine göre son 24 saat içerisinde sırasıyla %0,1 ve %0,9 değer kaybeden Bitcoin ve Ethereum, son 30 gün içerisinde %4,1 ve %3,2 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 29.316 ve 1.861 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Singapurlu Kripto Şirketi Bitcoin’de Fiyat Artışının Geleceği Tarihi Açıkladı isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Singapurlu Kripto Şirketi Bitcoin’de Fiyat Artışının Geleceği Tarihi Açıkladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!