Binance CEO’sundan Bitcoin İçin Paylaşım Geldi: Arz-Talep!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao (CZ), Bitcoin’in (BTC) arz-talep dengesiyle ilgili paylaşımıyla dikkat çekti.

Binance CEO Changpeng Zhao, yakın tarihli bir sosyal medya paylaşımında Bitcoin’e yer verdi. Bir kullanıcının Bitcoin arzı ve 1 Bitcoin’den az varlığı olan yatırımcıların talebi üzerine yaptığı paylaşımını alıntılayan CZ, arz ve talep arasındaki basit ve doğru orantılı akışı vurguladı.

Bitcoin fiyatındaki kaçınılmaz yükselişin gerekçesi olarak bu gönderiye yönelen CZ, geleceğe dönük olumlu bir imada bulunmuş oldu:

Arz ve talep. Basit.

CZ’nin alıntıladığı gönderide, elinde 1 Bitcoin’den az varlık bulunduran ve karides olarak adlandırılan yatırımcı grubunun, her ay ortalama 33 bin 800 adet Bitcoin alımında bulunduğuna yer verildi. Buna kıyasla her ay piyasaya yaklaşık 27 bin Bitcoin arz edildiğini belirten kullanıcı talebin artan istikrarını işaret etti.

Bitcoin’in dolar ve diğer itibari paralara kıyasla sınırlı bir arza sahip olması şimdiye kadar Bitcoin’i tercih eden yatırımcıların en öncelikli sebeplerinden biri oldu.

CoinGecko verilerine göre son 1 hafta içerisinde %0,4 yükseliş yaşayan Bitcoin, yazım esnasında 30.454 dolardan işlem görüyor.

Binance CEO’sundan Bitcoin İçin Paylaşım Geldi: Arz-Talep! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance CEO’sundan Bitcoin İçin Paylaşım Geldi: Arz-Talep!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!