Eski Goldmans Sachs Yöneticisi: Bitcoin ve Kripto Para Almanın Tam Zamanı!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li bankacılık devi Goldman Sachs’ın eski yöneticilerinden Raoul Pal, kripto para piyasasına girmek için doğru zamanın geldiğini açıkladı.

Eskiden Goldman Sachs’e yöneticilik yapan ve halihazırda Real Vision CEO’su Raoul Pal yakın tarihli bir yayında, Bitcoin (BTC) ve kripto para almak için tam zamanında olduğumuzu öne sürdü. CEO açıklamasında, makroekonomik şartları gerekçe göstererek ABD Merkez Bankası’nın (FED) yakın zamanda piyasaya daha fazla dolar enjekte etmek zorunda kalacağını belirtti.

Real Vision Finance’in YouTube yayınında moderatörün “Kripto para sektörüne girmek için doğru zaman nedir?” sorusuna Pal’ın yanıtı “Tam zamanı” oldu.

Pal’a göre FED, uzun süredir devam eden faiz artışlarının piyasada açtığı yaraları kapatabilmek için dolar basımını hızlandıracak ve tıpkı Covid-19 pandemisi sonrasında yaşanan süreç gibi risk ürünlerine olan talep hızla artacak:

FED’in yaşanan ekonomik felaketle başa çıkmasının tek yolu piyasaya daha fazla likidite enjekte etmek. Böyle bir ortamda en iyi performans gösteren varlık kripto para ve yenilikçi teknolojilerdir. Altın ve benzeri sert paralara (Hard money) karşı teknoloji artı kripto, bence en iyi stratejiyi temsil ediyor.

Öte yandan yapay zeka ve diğer öncü teknolojilerin yeni bir dönemi ateşlediğini belirten Pal, bu akımın beraberinde kripto para sektörünü de yükselişe iteceğini ifadelerine ekledi.

Yayında yer alan bir diğer isim “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı ünlü milyoner Robert Kiyosaki, Pal’a geçmiş dönemdeki “Bitcoin satın al” tavsiyesi içinde teşekkür etti. Kiyosaki, Pal’ın tavsiyesi üzerine 6 bin dolardan 60 tane Bitcoin aldığını ve bu hamlenin adeta hayatını değiştirdiğini sözlerine ekledi.

Eski Goldmans Sachs Yöneticisi: Bitcoin ve Kripto Para Almanın Tam Zamanı! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eski Goldmans Sachs Yöneticisi: Bitcoin ve Kripto Para Almanın Tam Zamanı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!