Valkyrie Analistleri Bitcoin’deki Düşüş Yükseliş Hazırlığı Dedi, Fiyat Hedefini Açıkladı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto varlık yöneticisi Valkyrie Investments, Bitcoin’deki (BTC) geri çekilmenin 37 bin dolara yükseliş öncesi hazırlık olabileceğini belirtti.

Valkyrie Investments yakın zamanda web sitesi üzerinden yayınladığı haftalık piyasa analizi raporunda, Bitcoin’de yaşanan geri çekilmenin %50’lik potansiyel bir yükseliş öncesi hazırlık olabileceğini öne sürdü.

Bitcoin günlük grafiğinde geçtiğimiz yılın haziran ayı ile bu yılın nisan ayı arasında tamamlanan Ters Omuz Baş Omuz (TOBO) grafiğine dikkat çekilen raporda, fiyatın boyun seviyesi olan 24.400 ve 25.300 dolar seviyeleri arasını test ettikten sonra formasyon dahilinde 37 bin dolara kadar yükselebileceğini dile getirildi. Raporda ayrıca mevcut tablo hakkında şu ifadeler kullanıldı:

Geri çekilmenin pozitif görünümü, 25 bin ile 37 bin dolara potansiyel bir pivottan pivota ticaret kurulumudur.

Fiyattaki düşüş, tipik bir geri çekilme olarak ele alınırken nisan ayının başında oluşumu başlayan düşen takoz formasyonu da mevcut tezi güçlendirebilecek bir analiz olarak ortaya konuldu.

Öte yandan pozitif senaryoda yaklaşık %50’lik bir değer kazancı öngörülürken fiyatın 200 günlük ortalama altına düşmesi durumunda 25 bin ile 15 bin dolar arasında hareket etmesinin bekleneceği belirtildi.

Valkyrie Analistleri Bitcoin’deki Düşüş Yükseliş Hazırlığı Dedi, Fiyat Hedefini Açıkladı! isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Valkyrie Analistleri Bitcoin’deki Düşüş Yükseliş Hazırlığı Dedi, Fiyat Hedefini Açıkladı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!