Analist Açıkladı: Bitcoin Boğa Öncesi 1 Yıl İçinde Bu Seviyeye Ulaşacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para analisti Dave the Wave, Bitcoin’in (BTC) 50 bin dolara bandına ulaşacağını fakat bunun yaklaşık bir yıl süreceğini açıkladı.

Analist Dave the Wave, Bitcoin’in gelecekteki hareketlerine dair dikkat çeken bir tahminde bulundu. Analist gönderide, Bitcoin’in aylık grafiğinde mevcut örüntüsünün tekrarlanması durumunda fiyatın yaklaşık bir yıllık bir sürede yavaşça 50 bin dolara kadar çıkabileceğini yazdı.

Bu süre zarfında, Bitcoin’in LGC (bir teknik analiz göstergesi) alım bölgesi içinde kalacağını ve daha sonra büyük bir yükseliş hareketi sergileyeceğini ima etti. Dave, genel kanının aksine Bitcoin’in ani bir şekilde çok yüksek fiyatlara ulaşmayacağını ve beklenen fiyat hareketinin uzun bir zaman dilimine yayılabileceğini ifade etti.

Bir takipçisi, analiste geçmiş bir gönderisini hatırlattı ve “Bitcoin’in yıl sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını söylememiş miydin” dedi. Ancak Dave the Wave, bu iddiaların yanıltıcı olduğunu ve kendisinin asla kesin tahminlerde bulunmadığını, sadece teknik analizlere dayalı projeksiyonlar sunduğunu öne sürdü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,9 yükseliş performansı sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 26.650 dolardan işlem görüyor.

Analist Açıkladı: Bitcoin Boğa Öncesi 1 Yıl İçinde Bu Seviyeye Ulaşacak! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Analist Açıkladı: Bitcoin Boğa Öncesi 1 Yıl İçinde Bu Seviyeye Ulaşacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!