Bitcoin’de Talep Bölgesi Düşüşü Engelleyecek Mi? Bir Sonraki Aşama Ne?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in son birkaç gündür düşüş yaşarken gözler 25.480 dolar seviyesi öncesinde son talep bölgelerine çevrildi.

On-chain analitik platformu IntoTheBlock’tan alınan veriler, yaklaşık 1,28 milyon Bitcoin cüzdanının 27.980 dolar ve 27.100 dolar seviyeleri arasında yaklaşık 12,6 milyon dolar değerinde 458 BTC satın aldığını belirtti. İlgili seviyeler arasındaki yatırımcı davranışının bu seviyeler arasında kalan bölgeyi bir talep bölgesi olarak nitelendirebileceğinin altı çizildi.

Veriler, talep bölgesinin geçilmesi durumunda aşağı yönlü bir hareketin 25.480 dolar seviyelerinde yeniden test edilebileceğine işaret etti. Ayrıca bölge içerisindeki satışların karşılanması durumunda bir düzeltme ile birlikte yukarı yönlü hareketin devam edebileceği de ele alınan detaylar arasında yer aldı.

Öte yandan yukarı yönlü harekette 29.600 dolar seviyesi, önemli bir değişim seviyesi olarak göz önünde bulunduruluyor. İlgili seviyeden 3,37 milyon Bitcoin cüzdanının 47,5 milyar dolar değerinde 1,72 milyon BTC’ye sahip olduğuna dikkat çekilirken fiyatın 29.600’e tekrar erişmesi durumunda, satışların karşılanmasının yıl başından bu yana süren yükselişte belirleyici bir rol oynayabileceğinin altı çizildi.

Bitcoin’de Talep Bölgesi Düşüşü Engelleyecek Mi? Bir Sonraki Aşama Ne? isimli makale Hasan Küçük tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Talep Bölgesi Düşüşü Engelleyecek Mi? Bir Sonraki Aşama Ne?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!