Trading Altyapısı Sunan Popüler Blockchain’e 30 Milyon Dolarlık Yatırım

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Katman-1 (L1) blokzinciri geliştiricisi Sei Labs, iki finansman turunda 30 milyon dolar değerinde yatırım topladı.

Sei Labs 11 Nisan Salı günü yaptığı açıklamada, Katman-1 blokzinciri üzerindeki trading platformunu geliştirmeyi ve ürünlerini daha geniş kitlelere yaymayı amaçlayan bir projenin parçası olarak 30 milyon dolar yatırım aldığını ve 800 milyon dolarlık değerlemeye ulaştığını bildirdi.

İki aşamada gerçekleşen finansman turuna Jump Crypto, Distributed Global, Multicoin, Asymmetric, Flow Traders, Hypersphere ve Bixin Ventures gibi sektörün önde gelen yatırımcıları katıldı.

Borsalara trading işlemleri verebilmesi için hizmet veren Sei Labs tarafından toplanan bu fon, projenin büyümesine ve ek olarak Asya-Pasifik bölgesindeki faaliyetlerin güçlendirmesinde kullanılacak.

Sei Labs Kurucu Ortağı Jayendra Jog konuyla ilgili verdiği demeçte merkeziyetsiz uygulamaların (Dapp) önemine değinirken bu pazardaki genişleme vizyonlarına dair şu ifadeleri kullandı:

Altyapı ve uygulamalar tarihsel olarak döngüler halinde kendini gösterir. Ethereum ve son nesil halka açık blokzincirleri, son iki yılda yeni merkeziyetsiz uygulamaların patlamasına yol açtı. Bu uygulamalar arasında, borsalar ve ticaret en net ürün-pazar uyumunu sağladı. Biz bu pazarda büyümeyi amaçlıyoruz. Sei’deki misyonumuz alım-satım uygulamaları için en iyi altyapıyı oluşturmaktır.

Trading Altyapısı Sunan Popüler Blockchain’e 30 Milyon Dolarlık Yatırım isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Trading Altyapısı Sunan Popüler Blockchain’e 30 Milyon Dolarlık Yatırım
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!