ECB Başkanı Lagarde Kandırıldı: Bitcoin Şaşırttı, Şok İtiraf Geldi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde’in “sahte” Ukrayna başkanı Volodimir Zelenski ile yaptığı röportajda dile getirdiği ifadeler gündem oldu.

Global medya tarafından 7 Nisan günü son dakika haberi olarak paylaşılan ama aslında 3 hafta öncesine ait şaka amaçlı çekilmiş bir video kripto para topluluğunun gündemine oturdu. Videoda ECB Başkanı Lagarde ve Volodimir Zelenski olduğunu iddia eden fakat asıl amacı şaka yapmak olan bir anonim şahsın dikkat çeken konuşmaları yer aldı.

Adeta şakacıların ağına düşen Lagarde video boyunca Dijital Euro ve Bitcoin (BTC) hakkındaki tepkileriyle dikkat çekti.

Kendisini Volodimir Zelenski olarak tanıtan kişinin Avrupa’daki Dijital Euro protestoları hakkında ne düşünüyorsunuz ve sizce Dijital Euro kitleler üzerinde kontrol sağlayacak mı sorularına çarpıcı yanıtlar veren Lagarde açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Euronun dostumuz olmayan ülkelerin kontrolünde bulunmasını istemiyorum. Yada dostumuz olan ama Google veya Amazon gibi birkaç özel şirket tarafından yönetilen ülkelere bağımlı olmasını da istemiyorum. Bu yüzden bir kontrolümüz olacağını söylemek isterim fakat bu sınırlı bir kontrol olacak. Öte yandan 300-400 Euro gibi küçük miktarlar için denetimin olmadığı bir mekanizma düşünüyoruz ancak bu riskli bir tutum olabilir. Yaklaşık 10 yıl önce Fransa’daki terör finansmanının küçük miktarlarda para transferleriyle yapıldığını unutmamak lazım.

Lagarde’in verdiği bu yanıtlardan sonra sorulara devam eden sahte Zelenski, Bitcoin’in halihazırda çalışan bir dijital para olduğunu ve bu konuda ne düşündüğünü sordu. Lagarde söz konusu soruya gülümsemeyle yanıt vererek sözlü bir açıklamada bulunmaktan kaçındı.

ECB Başkanı Lagarde Kandırıldı: Bitcoin Şaşırttı, Şok İtiraf Geldi isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ECB Başkanı Lagarde Kandırıldı: Bitcoin Şaşırttı, Şok İtiraf Geldi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!