Efsane Ekonomistten Kısa ve Orta Vadeli Bitcoin Tahmini: Bu Olana Kadar Boğa!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret efsanesi makro ekonomist Henrik Zeberg, başta Bitcoin (BTC) olmak üzere kripto para piyasası için kısa vadede boğa koşusu, orta vadede ise yıkım bekliyor.

Ekonomist Henrik Zeberg, kripto para piyasasının mevcut durumu hakkında ayrıntılı fikirlerini paylaştı. Genellikle kripto paralar hakkındaki karamsar yorumlarıyla tanınan Zeberg, bu sefer yükseliş yönlü ve olumlu ifadelerde bulundu. Swissblock göstergesinden yararlanan ekonomist, Bitcoin ve kripto paralar için kısa vadede bir boğa koşusu gerçekleşebileceğini belirtti.

Özellikle uzmanlık alanı üzerinden konuya yorum getiren Zeberg, makroekonomik piyasalar resesyon dönemine girmediği sürece kripto para piyasasının yükselişe devam edeceğini vurguladı.

Öte yandan ekonomist, kripto para piyasası için orta vadeli kötümser tavrını korumaya devam etti. Kısa vadede yaşanan bu durumu mevcut likiditenin finansal sisteme geri dönmesi olarak nitelendiren Zeberg, bu yılın devamında 1929’dan bu yana yaşanan en kötü mali krizin gerçekleşebileceğini düşünüyor.

Zeberg, yine söz konusu Swissblock göstergelerini işaret ederek zirveye ulaşıldığını ve 2008‘e benzer şekilde çöküşün başlangıcı olan tepenin patlamaya başladığının altını çizdi. Ekonomist, tahmin ettiği gibi bir ekonomik buhran yaşanırsa kripto paraların da bundan kaçamayacağını düşünüyor.

Efsane Ekonomistten Kısa ve Orta Vadeli Bitcoin Tahmini: Bu Olana Kadar Boğa! isimli makale Tugay Erdem tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Efsane Ekonomistten Kısa ve Orta Vadeli Bitcoin Tahmini: Bu Olana Kadar Boğa!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!