Ripple CEO’sundan Silicon Valley Bank açıklaması!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’li kripto bankaları, şu anda adeta kripto endüstrisinin gündemi haline gelmiş durumda. Hal böyle olunca da sektördeki pek çok uzman konuya ilişkin açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Ripple CEO’su Brad Garlinghouse oldu. Garlinghouse, şirketin Silicon Valley Bank’te (SVB) herhangi bir varlığının kalıp kalmadığını tartışmak üzere geçtiğimiz gün Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Ripple’ın da varlıkları Silicon Valley Bank’te sıkışıp kaldı

Ripple CEO’su, varlıklarının SVB’de kaldığını, ancak günlük işlemlerinde herhangi bir kesinti söz konusu olmadığının da altını çizdi. 

Garlinghouse’un Twitter açıklamaları ise müşterilerine güvence verme amacıyla yapıldı. CEO, “İçiniz rahat olsun, Ripple güçlü bir mali konumda olmaya devam ediyor” açıklamalarında bulundu.

Setting the record straight on SVB Qs:

Ripple had some exposure to SVB – it was a banking partner, and held some of our cash balance. Fortunately, we expect NO disruption to our day-to-day business, and already held a majority of our USD w/ a broader network of bank partners.

— Brad Garlinghouse (@bgarlinghouse) March 12, 2023

Ne var ki Brad Garlinghouse, SVB’de ne kadar parasını sıkışıp kaldığına ilişkin bir detay vermedi.

CEO’nun gönderisine yanıt veren pek çok Twitter kullanıcısının yorumları ise olumlu yöndeydi.

Bir kullanıcı “Sizin ya da @Ripple’ın uygun risk yönetimi aldığınızdan hiç şüphe etmedim” açıklamalarında bulundu.

I never doubted you or @Ripple to have taken proper risk management. Thank you for the statement.

— EarthAngel.XRP☀️ (@EarthAngel_Xrp) March 12, 2023

Bilindiği üzere Ripple baş teknoloji sorumlusu David Schwartz 11 Mart tarihinde Ripple’ın maruziyeti hakkında kısa süre içerisinde bir açıklama yapacağı konusunda söz vermişti. Ancak Schwartz’ın aklındaki açıklamasının, Garlinghouse’un tweet’i olup olmadığıysa belirsizliğini korumaya devam ediyor.

Ayrıca, daha sonrasında Federal Rezerv’den gelen açıklamalar, finansal stres dönemlerinde bankalara likidite desteği sağlamak üzere 25 milyar dolarlık bir fonlama programı oluşturduğu yönündeydi.

Bir başka duyuruda ise Federal Rezerv, Silicon Valley Bank’in tüm mevduat sahiplerinin 13 Mart Pazartesi gününden itibaren tüm varlıklarına erişebileceklerini söyledi. 

Federal Rezerv, “Silicon Valley Bank’in çözümüyle ilgili hiçbir kayıp vergi mükellefleri tarafından karşılanmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ripple (XRP) fiyatı, 9 Mart’ta piyasa trendlerine karşı gelerek 0,40 dolara kadar yükseldi. XRP, 12 Mart’ta ise bir toparlanma yaşamadan, önce 0,35 dolar seviyelerine kadar geri çekildi. Haberin kaleme alındığı andan itibaren ise XRP fiyatı, 0,36 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam ediyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple CEO’sundan Silicon Valley Bank açıklaması!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!