Silvergate, SEN ürününü sonlandırıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gün geçmiyor ki kripto para şirketlerinden biri arkasında yürüttüğü sistemlerin aksaması nedeniyle sorunlarla karşılaşmasın. Özellike Terra krizinden sonra deyim yerindeyse bir domino etkisi devam ediyor. Bir taraftan kendi içerisinde çözüme ulaşmak için anlaşmalar ve duyurular yapsa da yaşanan dalgalanmalar ve işlemler şirketlerin planlarını kötü yönde etkileyebiliyor.

Son olarak gündeme düşen Silvergate de bu krizlerden birine ışık yakmış durumda. Kripto bankası Silvergate, Silvergate Exchange Network (SEN) ürününü askıya aldı.

Silvergate, SEN ürününü yaşanan sorunlar nedeniyle sonlandırdı

Silvergate uzun bir süredir kripto varlıklar ile iç içe olan bir şirket. Ancak son dönemde yaşanan iç finansal karışıklıklar sebebiyle sorunlar yaşanıyor. Yakın zamanda Coinbase’in Prime müşterilerine bankayı bıraktığını açıklaması ve kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’in şirketin kredi notunu üst üste iki kere düşürmesi üzerine şirket için yaşananlar çok daha zorlu bir hal almaya başladı.

Yaşananlar sounlar nedeniyle Silvergate Exchange Network (SEN) ürününü askıya alan şirket, SEN’in şu anda kapatılmış olsa da mevduatla ilgili diğer hizmetlerinin etkilenmediğini belirtti.

Bununla birlikte Circle, Blockchain.com, Wintermute, GSR, Coinbase ve Paxos dahil olmak üzere bir dizi büyük sektörel şirketin de Silvergate ile bağlarını kopardığını belirtelim.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Silvergate, SEN ürününü sonlandırıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!