PancakeSwap V3 yükseltmesi, nisan ayında yayına girecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkeziyetsiz borsa PancakeSwap’in V3 yükseltmesi, nisan ayının ilk haftası BNB Chain üzerinde yayınlanacak.

Toplam işlem hacmi 438 milyar dolar olan PancakeSwap, yeni özelliklerini kullanıcılarına sunacak. Bu özellikler arasında iyileştirilmiş likidite tedariki, yield farming dokunuşları ve rekabetçi trade fee’leri yer alıyor. 

PancakeSwap’in başındaki isim Mochi, yeni sürümle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Sunmuş olduğumuz yeni özellikler, kullanıcılarımıza daha iyi bir deneyim sunmayı planlarken, DeFi ekosistemini de çok daha fazla insan için erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor”

PancakeSwap’in V3 güncellemesi, BNB Chain üzerinde yayına girecek.

Merkeziyetsiz kripto borsası PancakeSwap’in yerel token’ı CAKE, yazı kaleme alındığı sırada CoinGecko verilerine göre 3,81 dolar üzerinden işlem görüyor.

PancakeSwap ve Uniswap karşı karşıya

BNB Chain’deki en baskın merkeziyetsiz borsa PancakeSwap olsa da, Uniswap V3’ün de kısa sürede BNB Chain’de yayına girmesi bekleniyor. Bu gerçekleştirdiği takdirde, PancakeSwap’in pazar payının yaklaşık yarısının Uniswap’e geçebileceği düşünülüyor.

Merkeziyetsiz borsa Uniswap, bir kripto cüzdanı piyasaya sürmek istese de Apple’dan onay almayı başaramadı. Uniswap Labs, Apple’ın endişelerini gidermeye çalıştıklarını ifade etse de, şimdiye kadar konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşanmış değil.

PancakeSwap’in bir önceki sürümü, Etherum ve Aptos ağlarında yayına girdi. Merkeziyetsiz borsa, geçtiğimiz Ekim ayında, Meta’nın eski çalışanları tarafından kurulan Layer 1 blockchain’inde yayına girmesi için bir yönetişim teklifini kabul etti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
PancakeSwap V3 yükseltmesi, nisan ayında yayına girecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!